Löparjackor till herr

Populära filter
63 artiklar

Löparjackor till herr möjliggör träningen

En löparjacka ska uppfylla många krav för att fungera som plagg. Jackan måste hålla värmen, men samtidigt släppa igenom en viss mängd luft så att du inte blir överhettad. Löparjackan måste följa dina kroppsrörelser och är som bäst när du knappt märker att du har den på dig. Utöver detta har vi alla unika preferenser vad gäller t.ex. huva, antal fickor och passform.

Och varför är det så viktigt att löparjackan är rätt utformad? Därför att den bidrar till känslan av komfort när du ger dig ut och springer. En löparjacka som är anpassad efter dina behov ger dig bästa förutsättningar att fortsätta träna. Den jacka som reglerar temperaturen rätt och följer din kropp gör att du känner lätthet och mer ork. Zalando erbjuder ett brett utbud av löparjackor, för att du ska hitta den som passar dig.

Rätt löparjackor för alla förhållanden

Med rätt löparjackor kan du fortsätta din träningsrutin året runt, oavsett väderlek. På Zalando hittar du t.ex. löparjackor som är utrustade för att klara kyliga temperaturer. När det är kallt, välj en fodrad jacka, och överväg om den också ska ha huva, eller om du föredrar att ha mössa när du springer. Till kalla dagar kan även en löparjacka med fickor vara bra eftersom du då kan förvara t.ex. mössa och vantar.

Dagar då temperaturen är mild, välj en tunn löparjacka med ventilerande funktion. Jackan ska absorbera fukt och släppa igenom en viss mängd värme, så att du kan fortsätta springa utan att bli för varm. Andra saker att tänka på kan vara t.ex. om jackan ska stå emot vind, om den ska vara vattenavvisande och hur du vill att kragen ska se ut. Välj även löparjacka utifrån de plagg du kommer att kombinera den med.

Välj färg efter stil och funktion

Förutom att vara praktisk ska löparjackan såklart också passa din personlighet och stil. På Zalando hittar du löparjackor från dina favoritmärken, som garanterar dig en snygg jacka anpassad efter de senaste trenderna. Löparjackan kan vara det plagg där du väljer att vara mer färgglad än annars, eller så väljer du en praktisk jacka i t.ex. svart eller grått som passar till allt.

Färgen på din jacka kan också fylla en annan funktion: att den gör dig synlig. Oavsett om du springer i stadsmiljö eller ute i naturen kan det vara bra att välja en jacka som gör dig synlig för övriga trafikanter. Orange, ljusgrönt eller gult är exempel på färger som får dig att sticka ut i terrängen.