Katalog

Populära filter
898 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Sail Racing ger skydd mot det extrema

Jorden är en fascinerande plats. På vår planet ryms en ofantlig mängd klimat och miljöer. Människan har i århundraden seglat världshaven men har länge tvingats bemöta elementen i undermåliga kläder. Det svenska märket Sail Racing bestämde sig att från start aldrig låta vädret vara ett hinder för att pressa gränserna och prestera på topp. Byggt på grundarnas mångåriga erfarenhet och kunskap har märket tagit fram toppmoderna klädkollektioner. De tillgodoser alla behoven som uppstår när man går naturens mest extrema element tillmötes - både på land och till havs.

Zalandos breda utbud av produkterna gör att det finns plagg för alla typer av sammanhang och smaker. Du behöver inte känna dig begränsad i ditt sökande utan kan sondera mellan otaliga funktioner, färger och designer. Det är fascinerande enkelt att samtidigt hitta produkter från Sail Racing som är skapade för Antarktis och produkter som gjorts för en avslappnad vardag.

Kläder för alla väder

Blåst och vågor är fenomen man ständigt omges av ute på öppet hav. För att inte bli blöt inpå bara kroppen och kylas ned av den pinande vinden krävs välsydda plagg av speciellt utformade material. Sail Racing har med sina kollektioner skapat högteknologiska lösningar som på olika sätt kombinerar elastan, bomull och andra material. Effekten blir kläder som håller värmen och är vattentäta, lätta och flexibla.

Det behövs dock inte en storm ute på havet för att man ska finna sig i situationer av blåst, väta och kyla. En vanlig höst- eller vinterdag räcker gott och väl. Det fantastiska är att Sail Racing med sina produkter skapar plagg som är gångbara i vardagen, även om de har producerats med antaganden om extrema väderförhållanden.

En av nycklarna till denna framgångsrika balans är klädernas stilrena och moderna design. Monochroma eller matta och jordnära färgval gör plaggen enkla att matcha med din personliga stil. En jacka från Sail Racing gör dig redo för en expedition till Antarktis, men ser också snygg och välskuren ut på väg till kontoret eller i skidpisten.

Stil och funktion agerar i symbios

Sail Racing skapades för att kunna bemöta de mest utmanande av väder. Denna grundläggande idé går att finna i alla märkets produkter.

Kvaliteten i sömnaden, materialen och designen ger inte bara trygghet när det kommer till att vistas i tuffa klimat, utan även när det kommer till snygg design. Högteknologiska lösningar för högpresterande omständigheter betyder inte att du behöver tumma på utseendet. Sail Racing är bland de bästa exemplen på det.