Sportskor

Golfskor

Sport
Pris
384
384
1999
1999
krkr
Tillfälle
Kollektion

41 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
TECH RESPONSE - Golfskor - footwear white/dark silver metallics/core black 360 TRAXION WD - Golfskor - footwear white/silver metallic/dark silver metallic ADIPOWER BOOST 3 - Golfskor - footwear white/carbon/vivid yellow ADICROSS V WD - Golfskor - footwear white/gum ADIPOWER BOOST 3 - Golfskor - white ADIPOWER S BOOST 3 - Golfskor - collegiate royal/white/dark slate ADICROSS V - Golfskor - core black/footwear white 360 Traxion Boa Wide - Golfskor - black ADICROSS V - Golfskor - footwear white/gum TOUR 360 BOOST - Golfskor - white TOUR 360 BOOST - Golfskor - white CLIMACOOL ST - Golfskor - turquoise TOUR 360 BOOST SCHUH - Golfskor - white adicross Gripmore 2.0 - Golfskor - white ADIPOWER BOOST 3 - Golfskor - footwear white/silver metallic/core black TOUR 360 BOA BOOST - Golfskor - footwear white/core black/dark silver metallic ADICROSS V WD - Golfskor - onix/light onix/footwear white

Golf är en sport som handlar lika mycket om en bra putt som en snygg klädsel. Det är knappast någon hemlighet att detta är en trendkänslig aktivitet som låtit sig inspireras av ett amerikanskt och brittiskt preppymode. Visst handlar det om din egen kapacitet men en bra grund i form av rätt golfskor och outfit kommer att öka prestationen och påverka resultatet. Vi på Zalando älskar golf och därför är vi alltid noga med att välja ut rätt skor. En riktning vi brukar ta när vi väljer ett nytt par är att leta efter lättviktiga modeller med god markkontakt. Eftersom vi går långa sträckor på banan vill vi undvika sulor som tynger ner steget. Vi vill känna oss spänstiga och obehindrade med hög flexibilitet. Med en sula som har ultimat stötdämpning och stabilitet får vi det grepp mot underlaget vi eftersöker för att få till en maximal sving.

För en säker sving i alla lägen

Designen till många golfskor är inspirerade av vanliga streetskor. Anledningen är vikten av komfort och en teknologiskt utvecklad innersula som formar sig efter foten. Golfskorna ska generera samma känsla som en vanlig vardagssko som vi kan gå i en hel dag. Du kan välja bland modeller både med och utan spikar. Det där är idag mest en fråga om tycke och smak eftersom de flesta modeller har ett bra grepp mot underlaget. Detta tack vare speciellt framtagna mönster på undersulan. Huvudsaken är att vi har en elastisk och rörlig fotkänsla som behåller stadga och styrsel och ger oss bra grepp i alla riktningar. Kombinera dina golfskor till ett par raka chinos och en piké för helt rätt utseende på golfbanan.

Annat av intresse:

Golfskor för barn

Allvädersjackor

Solglasögon

Ryggsäckar