Tights till herr

Populära filter
108 artiklar

Tights för herr – ett användbart plagg året om

Vill du ta din träning till nya nivåer kan ett par tights för herr vara ett steg på vägen. Den som är van vid att motionera är väl medveten om att rätt träningskläder är otroligt viktigt för att kunna få ut så mycket som möjligt av varje träningspass. I många sammanhang är tights plagget som kan ge dig bästa möjliga förutsättningar att prestera på topp.

Med det sagt är det inte helt lätt att välja ut rätt par tights för ens specifika behov – främst på grund av att valmöjligheterna är så otroligt många. Det finns modeller och material som är anpassade till allt från olika typer av träning till tiden på året.

Herrtights för en rad olika ändamål

Det finns många fördelar med att välja herrtights istället för någon annan typ av byxor när du ska träna. Att använda tights kan kännas friare med tanke på att det är ett förhållandevis lätt plagg och du slipper löst och överflödigt tyg som kan kännas i vägen. Vissa som har problem med skav av kläder upplever också att de slipper det tack vare den följsamma och åtsittande passformen hos tights.

Något som är viktigt när du ska välja ut ett par tights är att du fokuserar på modeller som är anpassade för din tilltänkta aktivitet. Det finns tights som är specifikt framtagna för såväl löpning och cykling som yoga och styrketräning. När det kommer till tights för konditionsträning kan det vara viktigt med material som torkar snabbt och andas mycket. Vill du ha ett par tights till nästa crossfit-pass kan det istället vara bättre att fokusera på kompressionstights som ger stöd och stabilitet åt dina muskler. Är det istället yoga som står på schemat kan bekvämligheten vara den viktigaste aspekten.

Läckra modeller för dig som vill träna med stil

Funktionen kan alltså variera stort när det kommer till herrtights, men det kan även stilen. Du som är på jakt efter ett nytt par tights kan välja mellan såväl enkla modeller i neutrala färger till mer iögonfallande plagg i klara färger eller med spännande mönster. Ett annat beslut du måste ta in i beräkningen när du ska välja tights är om du vill ha heltäckande tights eller en modell som slutar ovanför knäna.

Tycker du om att använda tights när du tränar men ogillar hur de ser ut är ett klassiskt knep att kombinera dem med ett par shorts. Många använder shorts utanpå sina tights av stilskäl, men det kan också vara bekvämt om du vill addera ett extra lager under löprundan en kall dag.