Badshorts till herr - Sport

Populära filter
113 artiklar

Badshorts för herr – sport: för sommarens lata dagar

Det är lätt att hitta ett par snygga badshorts som passar dig här på Zalando. Med ett stort utbud av modeller och färger från populära märken är det inte svårt att hitta din nya favorit.

Ett par nya snygga badshorts kan vara precis det där köpet för att du ska se fram emot semester det där lilla extra och känna dig bekväm när du ligger och solar eller tar ett dopp i polen. Tänk på att om du vill simma i dina badshorts så kan det vara bra att välja en modell som har snörning som går hela vägen runt midjan så att de hålls på plats ordentligt. Om poolhäng och strandpromenader är din grej så behöver du inte vara lika noggrann i det valet.

Stranden, poolpartyt eller en tur till simhallen

Ett par badshorts passar alla tillfällen där du kan ta ett dopp. Vare sig du ligger på stranden på semestern, hänger vid poolen med en drink i handen eller kanske tagit med barnen till den lokala simhallen så kommer ett par badshorts väl till hand.

Hurdana badshorts tycker du om? Föredrar du kortare eller längre? Du kanske vill ha mycket mönster och klara färger eller något mer diskret och neutralt. Du kan hitta alla möjliga typer av modeller, färger och mönster. Vill du kanske ha ett par med en innerbyxa också eller föredrar du det enkla lagret? Om du är osäker kan du alltid prova dig fram och se vilken typ av badshorts som du tycker känns bekvämast.

Få dina badshorts att vara längre

Badshorts får stå ut med mycket slitage när de utsätts för klor, sjö- och havsvatten och sedan torkar i solen. Här är några tips för att dina badshorts ska hålla sig fräscha och fina så länge som möjligt.

Efter att du har använt dina shorts, oberoende om det var på stranden eller i en pool, så se till att skölja ur dem och få bort all sand och smuts. Om du hänger dem utomhus för att torka, häng dem då i skugga så att de inte blir solblekta. Om du behöva packa ned de blöta badshortsen i en väska se då till att packa upp dem och hänga dem på tork så snart som möjligt för att undvika bakterietillväxt.

Följ alltid instruktionerna för att tvätta dina badshorts. De flesta badshorts bör handtvättas eftersom det vattentåliga tyget kan skadas av tvättmaskiner och tvättmedel.