Badshorts till herr - Sport

Populära filter
72 artiklar

Badkläder för män är ett smått underrepresenterat område i dagens modevärld. Kvinnorna med sina bikinis, baddräkter, tankinis, simkjolar och allt möjligt, får det mesta av uppmärksamheten både på stranden och i modehusen, medan männen står där med sina mankinis eller badshorts och försöker se coola ut. Men ska vi vara helt ärliga så behöver man inte mer än ett par snygga badshorts för att göra succé på stranden. Det som saknas i variation bland badklädesplagg för män, tas igen med en skön mångfald av modeller av det klädesplagg som verkligen finns - badshortsen. Färgglada modeller med mönster och annat fint blandas med enfärgade varianter i alla längder och utförande.

Köp dina badshorts på Zalando!

Oavsett om du tagit en kallsup på saltvatten, blivit röd i ansiktet som en kokt kräfta, råkat få ett kilo sand i byxan eller utsatt dig för någon annan spännande strandaktivitet, kan du känna dig trygg i dina badshorts från Zalando. Satsa på en kort modell för den där James Bond-looken som sett en sådan renässans sedan Casino Royale, eller kanske på ett par långa lediga surfshorts att kombinera med ditt svallande solblekta hår. Och när kvällen nalkas är det bara att sätta på sig sommarskjortan och hoppa i flip-flopsen och dra på after beach! Badshorts för herrar – ride the big one!

Missa inte:

Badkläder

Badbyxor

Handdukar

Hawaiiskjorta

Pilotglasögon

Badshorts för män och killar med personlig stil

Det är kanske inte helt lätt att hitta badshorts som passar, men med Zalandos utbud ökar chanserna dramatiskt. Hos oss hittar du badshorts från några av de mest kända och populära klädesmärkena just nu.

Oavsett om du gillar enfärgat, färgglatt, mönstrat eller annat så tror vi att du kommer hitta något som passar hos oss på Zalando.

Prioriterar du stil framför komfort? Med dessa badshorts slipper du välja! Känn dig snyggast på stranden med dessa trendiga och tidlösa badkläder.

Badshorts för stranden eller poolpartyt

På Zalando hittar du badshorts som passar för både stranden och poolhänget. Du väljer själv vilken stil du vill ha på dina badkläder – om du vill synas mest eller bära något mer diskret, eller något mittemellan.

Även när det gäller modellen på badshortsen har du stor valmöjlighet. Tajta eller lösa, korta eller långa. Smaken är som baken, välj det som du passar bäst i.

Det allra viktigaste när det gäller kläder, och kanske framför allt badkläder, är att du känner dig bekväm i dem. Om du inte är säker på vilken modell som du passar bäst i eller känner dig mest bekväm i så är det bara att prova dig fram.

Välj bland sportiga surfshorts och trendiga modeller

I det här utbudet hittar du badshorts som fungerar perfekt för både lata dagar i solstolen och sportiga aktiviteter på stranden. Dessa badbyxor ger dig bra rörelsefrihet så du kan ge allt under beachvolleybollmatchen.

Du kan välja bland badshorts i olika spännande färger från kända sportmärken och klassiska modehus. Kanske föredrar du en sportig look med ränder, eller en surflook med palmtryck på badbyxorna?

När du väljer badshorts rekommenderar vi att du satsar på kvalitet och hållbart material, så du kan bära dem även nästa säsong. Hos oss på Zalando hittar du alltid de senaste modellerna inom badmode.