För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.
Bad- & surfmode

Badshorts

Snygga badshorts är ett måste för beachsäsongen! Surfshorts med kortare ben och dragsko är lika snygga som praktiska. Vi gillar speciellt modeller i klara eller pastelliga färger som peach eller mintgrön.

34 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Badkläder för män är ett smått underrepresenterat område i dagens modevärld. Kvinnorna med sina bikinis, baddräkter, tankinis, simkjolar och allt möjligt, får det mesta av uppmärksamheten både på stranden och i modehusen, medan männen står där med sina mankinis eller badshorts och försöker se coola ut. Men ska vi vara helt ärliga så behöver man inte mer än ett par snygga badshorts för att göra succé på stranden. Det som saknas i variation bland badklädesplagg för män, tas igen med en skön mångfald av modeller av det klädesplagg som verkligen finns - badshortsen. Färgglada modeller med mönster och annat fint blandas med enfärgade varianter i alla längder och utförande.

Köp dina badshorts på Zalando!

Oavsett om du tagit en kallsup på saltvatten, blivit röd i ansiktet som en kokt kräfta, råkat få ett kilo sand i byxan eller utsatt dig för någon annan spännande strandaktivitet, kan du känna dig trygg i dina badshorts från Zalando. Satsa på en kort modell för den där James Bond-looken som sett en sådan renässans sedan Casino Royale, eller kanske på ett par långa lediga surfshorts att kombinera med ditt svallande solblekta hår. Och när kvällen nalkas är det bara att sätta på sig sommarskjortan och hoppa i flip-flopsen och dra på after beach! Badshorts för herrar – ride the big one!

Missa inte:

Badkläder

Badbyxor

Handdukar

Hawaiiskjorta

Pilotglasögon