Skor

Populära filter
145 artiklar

Rieker skor – fotvänligt och snyggt

Om du inte känner till Riekers skor, då har du missat de bekväma, flexibla, lätta och rymliga skorna som är fotvänliga men också snygga. Dessa skor är gjorda för en bekvämare vardag där du enkelt kan ta en längre promenad och få den stötdämpning du behöver i varje steg.

Bekvämlighet behöver inte innebära tråkigt och omodernt, Riekers skor visar att det är möjligt att ha både bekvämlighet och modernitet tillsammans. Dessutom kan du ha tur att hitta ett nytt par på rea.

Oavsett om du jobbar på kontor där du står framför datorn eller om du jobbar ett aktivt jobb där du springer fram och tillbaka är dessa skor skapade för dig.

Rieker gör speciella tillfällen mer bekväma

Förutom att skor ska vara bekväma så ska de även vara lätta att ta av och på. Rieker har skapat modeller för den som tycker det är jobbigt med snörning. Du hittar bland annat skor med smarta dragkedjor på sidorna, skor lätta att hoppa i samt skor med kardborreband.

Om du gillar att klä dig i kostym hittar du eleganta finskor i läder som fortfarande är bekväma. De kommer i svart och olika nyanser av brunt. Om du gillar att bära fina kilklackar på sommaren till en härlig strandklänning hittar du olika modeller att välja mellan. Vissa kommer även med söta detaljer som små stenar, med mera. Färgerna varierar från härligt neonrosa, till mer neutrala och jordnära, som beige och brunt.

Rieker i regnbågens alla färger

För de lite latare dagarna när du vill ha skor som är lätta att ta av och på hittar du bekväma men stilrena Rieker-sandaler. Du kan välja mellan klassiskt bruna och svarta till mer färgglada varianter i blått, grönt, med mera.

Förutom sköna sandaler hittar du också snygga sneakers som passar till de flesta outfits. Här kan du välja mellan sneakers i regnbågens alla färger till de mer jordnära färgerna så att du hittar ett par som passar tillsammans med din stil. Förutom coola färger kommer vissa av paren i noga utvalda detaljer och mönster.

Bra grepp med Rieker

När man bor i ett land som Sverige är det viktigt att hitta ett märke som förstår att där finns fyra olika årstider och som erbjuder något för var årstid.

Förutom de bekväma sandalerna hittar du även varmt fodrade vinterskor som håller dina fötter varma under de kyligare månaderna. Välj mellan lägre och högre skaft, beroende på vilket skydd du behöver för dina fötter och vad som passar bäst till exempelvis din svarta kappa. Förutom att de är stilrena och bekväma kommer de även med ett bra grepp så att du kan njuta av promenader även på lite halare dagarna.