387 artiklar

Det osar 90-talsinspirerad stil inom modevärlden just nu med betoning på sköna streetwear-plagg. Obey clothing är ett av de hetaste märkena på scenen för denna stilriktning som domineras av funktionella former och bärbara material som jersey och polyester. I en utmärkt förening mellan skate och punk levererar Obey kollektioner som andas urban populärkultur.

Obey clothing levererar dina fundamentala basplagg

Obey Clothing bjuder på en mix av progressiv design och förstklassiskt streetwear som baseras på influenser från ungdomskultur och politik. Detta genererar uttrycksfulla basplagg med märkeslogotyper och prints. Basen är enkel och minimalistisk i en brukbar neutral färgskala. Vi kan knappast få nog av attitydfulla luvtröjor, sweatshirts och enkla t-shirts. Här hittar du alla säsongens favoriter som är starkt präglade av en klassisk militär design och grundläggande arbetsplagg. Jackor och överskjortor i slitstarka material sätter sin prägel på stilen tillsammans med styva byxor i rak design och lätt croppat benslut. Som om deras breda klädkollektioner inte vore nog erbjuder de dessutom en mängd accessoarer. Midjeväskor att bära snett över bröstet, totebags samt kepsar och mössor som fulländar din street-look.

Hitta din stilfilosofi i streetwear från Obey

Vi älskar mode och funktion i förening och vi tror att du stämmer in i hyllningskören. Sportbetonade plagg med påverkan från army-besjälad mönsterkonstruktion genererar helt enkelt det bästa av två världar. Obey Clothing ger oss blandningen av dressat raka linjer som känns nästintill skräddade och mjuka bomullströjor med tryck. Resultatet är inget annat än genialiskt. Utbudet av ytterplagg är brett och ringas in av lätt fodrade vindjackor med eller utan märkeslogotypen. Den monokroma färgskalan skapar balans till din outfit och ger ett harmoniskt helhetsintryck. Det är knappast förvånande att Obey Clothing ständigt syns på hippa trendsetters i uppdaterade modestäder som Stockholm, London och Berlin. Det känns helt rimligt att "OBEY" betyder just "LYD" på svenska - för vi kan inte göra annat än att tillbe stilriktningen från märket. Vi mixar och matchar objekt från kollektionerna för att ständigt förnya vår streetigt bekväma stil.