Filter

Black Friday

258,006 artiklar

NÄR ÄR BLACK FRIDAY 2020?

Black Friday 2020 infaller fredagen den 27 november.

VARFÖR SKA MAN SHOPPA KLÄDER, SKOR OCH ACCESSOARER UNDER BLACK FRIDAY?

Även om Black Friday kanske låter lite dystert på sitt namn, innebär dagen det raka motsatta och fylls med massor av fantastiska erbjudanden! Det är dagen vi alla väntat på – det är den inofficiella starten av julhandeln! Letandet efter den perfekta presenten (och kanske även en liten julklapp till dig själv?) börjar på riktigt och du kan göra riktigt bra kap.

VAD SKA MAN FYNDA UNDER BLACK FRIDAY?

Börja med att ta en titt i din garderob och fundera ut vilka nyckelplagg som saknas för att stilsäkra dina outfits den kommande säsongen. Ett tips är att satsa på basfavoriter som jeans, finstackade tröjor, linnen och klassiska designerväskor – tidlösa plagg och accessoarer som håller år efter år. Om du gillar trender som marint, som ofta återkommer varje vår och sommar, passa på att fynda randiga plagg, loafers och kavajer med gulddetaljer under Black Friday.Vad är Black Friday?

Black Friday är namnet på fredagen som infaller efter den amerikanska högtiden Thanksgiving. Black Friday anses vara landets största dag för shopping och rea. Tre dagar senare, inträffar Cyber Monday som tillsammans med Black Friday utgör ett inofficiellt startskott for julhandeln i USA.

Gör din Black Friday shopping hemifrån

Den 27 november 2020 kommer dagen vi väntat på äntligen tillbaka. Fyndjakten kan börja! Black Friday är det magiska ordet och lockar miljoner kunder till butikerna. Med otaliga erbjudanden och rabatter, det är inte konstigt att folk väntar på Black Friday för att shoppa loss. Upptäck Black Friday hos Zalando och hitta de bästa fynden hemma i lugn och ro, utan köer och stress!

Stora rabatter

På Zalando kan du enkelt och bekvämt uppleva Black Friday hemifrån istället för att behöva köa i timmar i kylan eller trängas med andra. Oavsett om du letar efter en sjal till din bästa vän, en väska till din älskling eller en snygg skjorta till pappa så hittar du garanterat det just du letar efter på Zalando.

Black Friday i din garderob

Och du, varför inte skämma bort även dig själv med ett par fina presenter? Rabatter före jul är såklart extra välkomna även i den egna garderoben! Passa till exempel på att hitta något snyggt till årets jul- och nyårsfestligheter.

Missa inte: