75 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

H2O – ett ikoniskt sportmärke

För de som växte upp under 80- och 90-talen är H2O ett märke som mest känns bekant för sina klassiska sandaler och sin karakteristiska logga med tre färger och ränder. Men märket har blivit så mycket mer än bara sandaler, detta danska märke har skapat en sorts symbios mellan sport och mode.

Deras kläder känns så trendiga att man lätt glömmer bort att mycket av dem är träningskläder. Och de passar väldigt bra in i en aktiv livsstil när nästa träningspass aldrig är långt borta. Så om du gillar att röra på dig, men gärna vill se ut som om du precis gått av catwalken för att ta en springtur, då är detta märket för dig.

Något annat som är viktigt för H2O är att deras plagg både håller mycket hög kvalitet och har den där perfekta passformen som får dig att känna hur självförtroendet växer för varje steg du tar. De vet precis vilka material de ska använda för att inte bara göra dina kläder sköna att bära, utan även funktionella.

H2OFagerholt gör vardagen härligare

I samarbete med H2O har Julie och Bex Fagerholt, som är mamma och dotter och som båda är designers, skapat ett märke som kallas H2OFagerholt. Detta partnerskap kom sig av att de ville ge kvinnor möjligheten att hitta kläder med en modern twist som ligger och väger på gränsen mellan träningskläder och vardagskläder.

Ofta när man tränar mycket så kan det vara smidigt att ha sådana kläder, men det kan också passa ens identitet bra om man är aktiv att ha kläder som speglar det. Det hela började med att Bex och Julie pratade om att de skulle vilja ha vardagskläder med egenskaper som påminner om träningskläder.

Det skulle vara kläder som man kunde ha på sig oavsett vad man skulle göra under dagen så att man inte behövde hålla på och byta om hela tiden. Kläderna från H2OFagerholt kombinerar den tekniska expertisen som de har samlat på sig under 40 år med den busigt roliga stilen mamma och dotter Fagerholt tillför.

Hela outfits från H2OFagerholt

Plaggen vi säljer från H2O är perfekta när du vill mixa och matcha ihop dina egna unika outfits. Här finns allt du kan behöva för att komponera en riktigt snygg kombination. Varför inte grunda med en skön sportbehå som sitter precis rätt? En luftig t-shirt ovanpå och en hoodie eller träningsjacka över gör dig redo för dagen.

Välj själv om du vill runda av outfiten med ett par träningstights med något kul mönster. Eller kanske utsvängda byxor som trots att de ser glamorösa ut är oerhört bekväma att ha på sig. Dessa kläder är gjorda för att ha på sig och trivas i och har praktiska detaljer som exempelvis fickor så att de gör din dag lite enklare.

Även om märket är mest känd för sina sandaler så har de så mycket mer att erbjuda, och i deras Fagerholtskollektion kan du hitta trendiga plagg som gör det lättare för dig att leva ett aktivt liv.