Populära filter
279 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Juicy Couture – glammigt mode från Los Angeles

Detta ikoniska varumärke grundades 1997 i USA, närmare bestämt Los Angeles, och grundarna heter Gela Taylor och Pamela Skaist-Levy. Företaget köptes senare, närmare bestämt år 2003, upp av modemärket Liz Clairborne som driver det vidare sedan dess.

Till en början gick det segt för varumärket att få fäste och börja sälja. Grundarna började då att skicka ut produkter till olika kända personer för att få exponering i media. Detta vågstycke lyckades och snart var succén ett faktum. Alla ville ha sitt eget set från Juicy Couture.

Idag har dock företaget utvecklats till ett slags livsstilskoncept. Varumärket marknadsför sig som tillverkare av prisvärda lyxartiklar som höjer din livskvalitet. Allt som Juicy tillverkar andas flärd, det skall vara färgglatt, blankt och blingigt. Detta är varumärket för dig som gillar att synas och som vill sticka ut från mängden. I dessa kläder kommer du definitivt att få blickarna på dig, och det är bara att suga i sig uppmärksamheten.

Lyxigt och avslappnat mode

Juicy gjorde sig från början kända för sina joggingset och tubklänningar. Idag har dock produktutbudet utökats och innefattar förutom kläder även skor, solglasögon, träningskläder, väskor, smycken och parfymer. Varumärket förkroppsligar helt enkelt allt som vi vanligtvis förknippar med Los Angeles. Det är glitter och glamour, även i vardagen.

Konceptet bakom Juicy Coutures kläder är att de skall andas lyx och flärd samtidigt som de är oerhört sköna och bekväma att bära. Märket har specialiserat sig på mjukiskläder framtagna för avkoppling och hemmamys. Till detta har de dock lagt snygga material, oväntade detaljer och roliga snitt. Resultatet blir "hemmakläder" som är allt annat än vardagliga och tråkiga. Istället svassar du fram i en trendig och läcker outfit som du utan problem kan bära både i och utanför ditt hem.

På Zalando hittar du ett stort utbud av produkter från Juicy Couture. Vi har allt från sköna set och plagg som säljs individuellt. På så sätt kan du mixa och matcha fritt bland produkterna och skapa en stil innehållande outfits som är helt unika för dig. I kläder från detta märke kan du känna dig säker på att alltid vara moderiktigt klädd och även om produkterna främst är avsedda som mysplagg är de så pass snygga och väldesignade att de utan problem kan bäras vid de flesta typer av tillfällen. Att köpa Juicy-plagg är helt enkelt en god investering i din garderob.

Hållbarhet i alla steg

Hållbarhet är naturligtvis en viktig del av Juicy Coutures verksamhet. Precis som andra aktörer i modeindustrin strävar de ständigt efter att göra sin produktion så miljövänlig som det bara är möjligt. Detta gör de genom att försöka spara på jordens resurser och minska mängden avfall och utsläpp från tillverkningen av kläderna.

Juicy Coutures kläder håller väldigt hög kvalitet och tillverkas av de bästa materialen som går att få. Detta i sin tur bidrar också till märkets hållbarhetsvision. Kläder av hög kvalitet kan användas länge och konsumenterna behöver då inte ständigt köpa nya produkter, vilket i sin tur leder till mindre påfrestningar på vår natur och vår jord.