Katalog

Populära filter
522 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Fossil är märket som kombinerar retrostil med innovation 

Med en klocka från det amerikanska varumärket Fossil kan du förvänta dig en tidlös produkt med en modern tvist. Företaget, vars mål är att skapa glädje, erbjuder numera smycken och väskor utöver sina fantastiska klockor för män och kvinnor.  

En kombination av tidlöshet, funktionalitet och modemedvetenhet

Med en vision om att ta fram en klocka som inte bara visade tiden, utan även kunde användas som en snygg accessoar, grundade ett amerikanskt brödrapar Fossil. De ville ha en klocka som kunderna älskade precis lika mycket som de själva gjorde och metoden för att lyckas blev att mixa den klassiska vintagestilen med de senaste trenderna. Att kombinera det traditionella med det nya har varit deras signum sedan dess. 

Numera har företaget breddat sitt sortiment och erbjuder även smycken och väskor. Förutom att ha en unik stil på sina produkter så gör företaget miljömedvetna val och förespråkar aktivt allas lika värde i samhället. Vi kan verkligen förstå att företaget gjort sådan succé, med tanke på att de erbjuder högkvalitativa produkter och samtidigt har omvärlden i åtanke. 

Kollar man på företagets utbud märks det tydligt att de håller koll på de senaste trenderna inom modebranschen – deras designer ligger ständigt i framkant. Du kan alltid förvänta dig en accessoar med funktionell design som har en snygg och modern twist och man blir knappast förvånad när man hör att deras ledord är tidlöshet, inspiration och kreativitet, eller hur?

Accessoaren – en del av din personlighet

I dag använder vi sällan klockor för att hålla koll på tiden, det behovet har våra telefoner släckt. Men det är fortfarande en accessoar värd att investera i och något som du kan ha i resten av ditt liv. Det är poetiskt nog något tidlöst över klockor, vilket gör att de kan bäras i så gott som alla sammanhang. Men hur ska de matchas egentligen? 

Till att börja med så finns det inga rätt eller fel, vi tycker att du ska använda din klocka precis som du vill. Om du ändå känner att du vill ha inspiration, så har vi några tips. Tumregeln är att bandet ska matcha dina skor och/eller ditt bälte, men varför inte vara kreativ och matcha klockan med en snygg plånbok eller ett armband? 

Ibland är det enkla det snyggaste, klockan är ju trots allt ett vackert smycke i sig själv, vilket betyder att du inte behöver piffa till det. Tar du på dig en klocka från Fossil kan det lyfta hela din outfit!