Solglasögon till herr

Populära filter
2 660 artiklar

Solglasögon är det optimala plagget att gömma sig bakom, men samtidigt ett man garanterat syns i. Solglasögon har alltid varit ett givet inslag i modevärlden och det finns få kläder som inte går väl ihop med ett par schyssta bågar. Att det finns tusentals modeller att välja mellan gör ju inte saken sämre och när det kommer till solglasögon är allt mycket en fråga om tycke och smak.

Vem passar i vad?

Solglasögon är en hel vetenskap och de kan verkligen se ut hur som helst. Sköldpaddsmönstrade, helsvarta eller chockrosa - valen är i princip oändliga, men tänk på att ett vågat par ofta skär sig med en elegantare klädstil och att alltför exklusiva bågar kan se märkliga ut till en avslappnad streetstyle. Det några riktlinjer att följa som kan underlätta ditt val. När det gäller solglasögon och ansiktsformer gäller det att tänka kontraster - kantiga bågar passar i regel bäst till ett runt ansikte, medan runda glasögon a la John Lennon går bättre ihop med tydligt skurna drag. Ett ovalt ansikte sägs passa alla slags solglasögonmodeller, men självklart är ingenting skrivet i sten och den personliga smaken är alltid viktigast. Det alla modeller förhoppningsvis har gemensamt är att de skyddar dig från att bländas.

Stilen för solen

Om du inte vet vad du passar i är det kanske säkrast att satsa på en klassisk design istället för marknadens mest experimentella par, men sedan är det ju en fråga om glaset också. Färgat glas drar åt sig mer uppmärksamhet än mörkt, men allra flest blickar får du nog i spegelglas - eftersom folk gillar att titta på sig själva! Det viktiga är att välja ett par som du känner dig stilig och bekväm i. Solglasögon är ett modestatement som säger mycket om din personlighet, så se till att välja garderobens coolaste accessoar med omsorg!

Annat av intresse:

Förena nytta med nöje med våra solglasögon för herrar

Solglasögon är en av våra absoluta favoritaccessoarer. De är snygga och ger ett lyft till varje look, samtidigt som de skyddar dina ögon mot skadliga UV-strålar. Dessutom kan de göra det lättare att se när du till exempel kör bil.

I vårt rika utbud av solglasögon för herrar finns det många olika modeller att välja mellan. Från de klassiska pilotglasögonen till futuristiska modeller som hämtade från science fiction-filmernas värld – här finns något för alla.

Det kan vara svårt att veta om man passar i ett särskilt par glasögon. Ett tips är att beställa några olika modeller och skicka tillbaka dem som inte känns rätt.

Föreställ dig hur dina glasögon ska se ut

Det kan kännas överväldigande att välja bland alla våra tusentals solglasögon för män. Men om du i förväg funderar på hur du vill att de ska se ut blir det lättare. Då kan du använda våra filter och sortera på vilken form glasögonen ska ha och vilken färg du vill ha på glasen.

Om du till vardags redan bär vanliga synkorrigerande glasögon har du förmodligen ett hum om vilken modell du passar bäst i och föredrar. Men en sak som kan vara bra att tänka på är att om du vill att solglasögonen ska skydda ordentligt från solen så behöver de täcka mer av ansiktet än vad dina vanliga glasögon gör.

Ljus kan komma in från alla riktningar, ovanifrån, och från sidorna. Om du främst köper solglasögonen för att använda som en snygg accessoar spelar det så klart inte så stor roll, men det kan vara bra att tänka på.

Så hittar du din unika glasögonstil

Eftersom det finns så många olika sorters solglasögon för män kan du enkelt hitta en unik stil. Var inte rädd för att testa något helt nytt.

Fördelen med solglasögon jämfört med andra accessoarer är att du inte har på dig dem hela tiden. När du går in till det där viktiga jobbmötet tar du av dem, så det spelar ingen roll om de verkligen sticker ut lite extra.