Solglasögon till herr

Populära filter
3 480 artiklar

Förena nytta med nöje med våra solglasögon för herrar

Solglasögon är en av våra absoluta favoritaccessoarer. De är snygga och ger ett lyft till varje look, samtidigt som de skyddar dina ögon mot skadliga UV-strålar. Dessutom kan de göra det lättare att se när du till exempel kör bil.

I vårt rika utbud av solglasögon för herrar finns det många olika modeller att välja mellan. Från de klassiska pilotglasögonen till futuristiska modeller som hämtade från science fiction-filmernas värld – här finns något för alla.

Det kan vara svårt att veta om man passar i ett särskilt par glasögon. Ett tips är att beställa några olika modeller och skicka tillbaka dem som inte känns rätt.

Föreställ dig hur dina glasögon ska se ut

Det kan kännas överväldigande att välja bland alla våra tusentals solglasögon för män. Men om du i förväg funderar på hur du vill att de ska se ut blir det lättare. Då kan du använda våra filter och sortera på vilken form glasögonen ska ha och vilken färg du vill ha på glasen.

Om du till vardags redan bär vanliga synkorrigerande glasögon har du förmodligen ett hum om vilken modell du passar bäst i och föredrar. Men en sak som kan vara bra att tänka på är att om du vill att solglasögonen ska skydda ordentligt från solen så behöver de täcka mer av ansiktet än vad dina vanliga glasögon gör.

Ljus kan komma in från alla riktningar, ovanifrån, och från sidorna. Om du främst köper solglasögonen för att använda som en snygg accessoar spelar det så klart inte så stor roll, men det kan vara bra att tänka på.

Så hittar du din unika glasögonstil

Eftersom det finns så många olika sorters solglasögon för män kan du enkelt hitta en unik stil. Var inte rädd för att testa något helt nytt.

Fördelen med solglasögon jämfört med andra accessoarer är att du inte har på dig dem hela tiden. När du går in till det där viktiga jobbmötet tar du av dem, så det spelar ingen roll om de verkligen sticker ut lite extra.