Höst & Vinterjackor

Populära filter
15 661 artiklar

Höstjackor & vinterjackor dam/herr för vardags- och friluftsliv

En värmande jacka som samtidigt är snygg och bekväm är ett måste under de kallare månaderna. Jakten på en jacka behöver inte ta lång tid, eftersom det finns en mängd modeller att utforska i vårt sortiment.

Kappor och rockar är perfekta för dig som vill vara presentabel på jobbet eller kanske vill se uppklädd ut under helgens festligheter. Mjuka och varma dunjackor håller dig varm när du väntar på barnen vid pulkabacken, och en luftig skaljacka ökar rörelsefriheten på vandringen. Säsongens färger är både stilrena i toner som brunt och beige eller lekfulla i gult eller grönt.

Lång parkas eller kort pufferjacka – valet är ditt

En pufferjacka håller dig varm och ger stilren look. Den kortare jackan är smidig och enkel att bära. Flera av dem består av ett vattenavvisande material av nylon eller polyester samt fyllning av dun.

Den långa parkasen med ordentlig dragkedja går ner ordentligt över rumpan och är ett av de varmaste ytterplaggen när vindarna blåser snålt. Flera av höstjackorna för dam och herr har rymliga jackfickor och en ordentlig huva med dekorativ pälskant.

En avtagbar huva ger dig dessutom fler valmöjligheter. En jacka i mjukt teddymaterial ger ett mysigt intryck och är samtidigt ett kul modeinslag.

Höstjackor & vinterjackor dam/herr för den aktiva

Om du älskar en aktiv livsstil är det en bra idé att skaffa en smidig skaljacka eller andra funktionsplagg. En jacka i hardshell-tyg är vindtät och är samtidigt så lättviktig att du får maximal rörelsefrihet. Jackorna finns i både enfärgat och snygga färgkombinationer som gör att du syns ordentligt.

Se också våra praktiska regnjackor som gör att du kan vara ute i ur och skur. Många har dragsko vid halslinningen och i midjan så att du kan justera passformen efter din kroppsform. En grön eller gul regnjacka är ett snyggt basplagg inför höstsäsongen.