Bebiskläder

Populära filter
17 898 artiklar

Stiliga bebiskläder för den nyfödde

Bebiskläder är något alla nyblivna föräldrar har behov av. Till en början handlar det ofta om söta små bodies, dregglisar, bebismössor, strumpor och tossor, men i takt med att bebisen växer ökar utbudet av kläder och plaggen börjar gå över till byxor, tröjor, klänningar och kjolar. Beroende på årstid behöver bebisen också olika mycket ytterkläder i form av overaller och jackor, filtar och skor.

Redan innan bebisen föds är det bra att köpa in en grunduppsättning med bebiskläder. Bodys går det inte att få för många av, det kan vara en strykande åtgång på rena kläder då man kanske inte vill ställa sig och tvätta flera gånger varje dag.

Inför födseln är det bra att ha köpt bodies i några storlekar framåt. En liten bebis växer fort och har snart vuxit ur sin första storlek. Det kan då vara bra att ha några storlekar framåt på lager, då det som nyblivna småbarnsföräldrar inte är så enkelt att komma ut och handla fler bebisplagg. Viktigt att tänka på är också att ofta när en bebis föds kommer vänner och släktingar med presenter. En vanlig present är då en body så att köpa plagg som ligger några storlekar framåt kan vara smart av flera anledningar.

Hitta rätt färger och mönster

Idag finns det en hel uppsjö av bebiskläder. Du kan köpa bebiskläder i allt från budgetklass till lyx. Köper du plagg till din egen bebis vet du ofta vilken stil och vilka färger och plagg som passar just ditt barn. En del föräldrar är väldigt stilmedvetna och kör stenhårt på en linje medan andra matchar kläder och färger med större frihet.

En grundregel när man köper bebiskläder är att försöka bygga upp en basgarderob med plagg och färger som enkelt går att matcha med andra. Köper du svarta byxor kan du matcha dem med alla bodies oavsett vilken färg eller mönster de har, något du inte kan med färgade eller mönstrade.

Köp dina barnkläder hos oss på Zalando

Att köpa sina bebiskläder hos oss på Zalando är ett klokt val. Du slipper stressen över att behöva ta dig till en butik och du kan i lugn och ro välja vilka kläder som känns rätt och passar. Så oavsett om det handlar om att fylla på garderoben inför att en bebis föds eller nyinköp på grund av att din bebis växt är Zalando rätt ställe att gå till. Hos oss finns också ett stort utbud av varumärken.