Jackor till barn

Populära filter
3 444 artiklar

Fyll på den lilla garderoben med jackor för barn

Barn växer snabbt och är ute mycket, så därför köper föräldrar jackor ofta. Välkommen till Zalando och ett riktigt brett sortiment av jackor för barn. Här finns allt från coola jeansjackor till varma parkasjackor till skidresan.

Det är kanske inte alltid så lätt att bestämma sig när det finns så mycket att välja på, så använd gärna våra filter för att sortera på saker som storlek och färg, så blir det lättare att få en överblick över vilka jackor som skulle kunna passa just ditt barn. Du kan också passa på att använda vårt hållbarhetsfilter för att få upp jackor som är tillverkade i ekologiska material eller på annat sätt är ett hållbart alternativ.

Funktionella barnjackor för alla väder

Det är bra för barnen att leka utomhus, men för att de ska kunna göra det i alla väder krävs det riktigt bra ytterkläder. Satsa gärna på barnjackor som är vattentäta för blöta dagar och vattenresistenta när det bara småregnar lite grann och ni ändå vill ta en tur till lekplatsen.

Många av jackorna har praktiska detaljer som fickor för alla små skatter som barnen hittar när ni är ute och går och stora huvor som skyddar huvudet och öronen från kylan. Välj gärna en modell som går ner lite grann och täcker en bit ner på benet. Då behöver du inte oroa dig för att barnet ska bli kallt när det sätter sig ner utomhus. Muddar är också bra, eftersom de sluter åt kring armlederna så att kall luft inte strömmar in och kyler ner barnet.

Gullig design barnen inte kan motstå

Här på Zalando kan du köpa jackor för barn med motiv från deras favoritfigurer från tv. Du kan också hitta gulliga mönster med djur, fordon och alla möjliga saker som får barnen att gärna vilja ta på sig jackan varje gång ni är på väg ut någonstans.

Ett tips är att välja en jacka som har reflexer, så att barnet syns väl i trafiken när det är mörkt ute. Om du dessutom väljer en ljusare färg blir det ännu lättare för bilförare att se ditt barn. Glöm inte att komplettera barnets garderob med accessoarer som matchar jackan. Du kan låta vantar, mössa och halsduk gå i samma färg, för en enhetlig stil eller satsa på en färggladare look. Varför inte låta barnet hjälpa till och välja både jacka och tillbehör?