Populära filter
152 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Hållbara barnkläder för lek och komfort med Isbjörn of Sweden

Det svenska barnklädesmärket Isbjörn of Sweden skapar tidlös design med klara färger och rena linjer. Denna nordiska design kommer inte bara i snygg och populär stil, men även i högkvalitativa och högteknologiska material.

Isbjörn of Sweden har även stort fokus på hållbarhet i sina kollektioner. Här är ledorden att vad som är bäst för ditt barn är även vad som är bäst för miljön. I tillverkningsprocessen av barnkläder har därför miljön tagits i stor åtanke. Här hittar du kläder som är gjorda för att hålla i flera generationer för att reducera slit och släng-varor som bidrar till luftförorening och klimatuppvärmning.

I stället för att lansera nya produkter varje säsong satsar Isbjörn of Sweden på att skapa hållbara och tidlösa plagg. Även tillverkningsprocessen är miljövänlig och många återanvända material används i tillverkningen av barnkläderna. Även frakt har minimerats för att vara så miljövänlig som möjligt.

Isbjörn of Swedens ytterkläder ger både komfort och skydd

Här hittar du en stor kollektion av kläder för både den nordiska vintern och friluftsaktiviteter under sommarmånaderna. Genom att använda material som stöter bort fukt och väta kan barnen hålla sig torra oavsett väderlek.

Varumärket har designat sina kläder i högteknologiska material som är anpassade för kyla och väta. Till exempel används muddar som håller borta både kyla och väta från att komma in under plaggen. Du hittar även värmande textiler som fortfarande har en ventilerande funktion för att slippa en svettig och klibbig känsla under lagren.

Isbjörn of Sweden har satsat på att utveckla skidåkning och vintersporter för barn. Genom att ha design som ger full rörelsefrihet kan barnen ta sig fram i backen. Att främja aktiviteter och vintersporter är i centrum för varumärkets design.

Högteknologiska material för värme

I Isbjörn of Swedens kollektion hittar du material av högsta kvalitet. Bland annat hittar du plagg i mjuka och snabbtorkande material. Dessa gör sig bra för att bära direkt mot huden. Med skonsamma och ekologiska fibrer får barnen även miljövänliga produkter.

För att minska sin klimatpåverkan har varumärket valt att använda naturfiber som bomull och ull. Dessa är framtagna utan bekämpningsmedel eller kemikalier. Varumärket har även sett till att processen använder så lite vattenförbrukning som möjligt, vilket är ett viktigt steg för att minska klimatpåverkan. Med Isbjörn of Sweden får barnen högteknologiska och funktionella plagg som skyddar mot elementen så att fokus kan läggas på lek och sport.