Sandaler till barn

Populära filter
812 artiklar

Sandaler till barn perfekta för sommarhalvåret

Under sommarhalvåret passar det bra med sandaler till barn för att svalka fötterna samtidigt som de är fotriktiga och snygga. Sandalerna på Zalando kommer i flertalet modeller i allt från enklare flip flop för strandäventyret till mer ordentliga vandringssandaler som sitter stabilt på fötterna för lite längre utflyktsdagar. Dessutom finns det sandaler som är lite finare och som passar bra till en klänning, kjol eller ett par shorts för det härliga kalaset.

Roliga figurer på barnsandaler

Förutom enklare barnsandaler utan motiv finns även roligare sandaler med barnens favoritkaraktärer som genast lyfter humöret. Självklart hittar du även de lite mer kända märken som är älskade av många barn såväl som vuxna.

Om ditt barn vill kunna springa ut genom dörren snabbt kan ett par klassiska badtofflor eller foppatofflor vara en bra idé för att snabbt kunna ta av och på skorna. Sandaler till barn kommer i flera olika färger och motiv och det är därför lättare att hitta ditt barns nya favoritskor efter hens unika stil.

Praktiska sandaler gör de lättare att ta av och på

Då barnsandalerna kommer i flera olika färger och mönster kan det vara kul att matcha sandalerna med kläderna, eller varför inte köra på en riktig färgbomb och matcha med ännu mera färg för en färgglad upplevelse. Om barnet föredrar mer natursköna färger finns självklart även det att välja på.

Om ditt barn har svårt att behålla skorna på kan det vara bra att satsa på ett par sandaler till barn med ett hälparti som håller foten på plats hellre än en mer öppen sandal. Satsa gärna på kardborreband som kan vara lite lättare att ta av och på själv än vad ett spänne kan vara. För att minska det ekologiska fotavtrycket finns även skor tillverkade i mer hållbara material som återvunnen polyester och ekologiskt läder.