Vinteroveraller till barn

Populära filter
75 artiklar

Praktiska och mysiga vinteroveraller för barn

Det är viktigt för alla att ha plagg som håller oss varma under de kalla svenska vintermånaderna, men särskilt viktigt är det att skydda de små barnen. Här på Zalando hittar du snygga och bekväma vinteroveraller för barn som gör att de kan springa runt och leka och skoja även när snön ligger vit på marken.

För aktiva små barn med mycket spring i benen är den klassiska overallen ett tidlöst och praktiskt plagg. Här finns overaller för utomhusbruk med varm fodring, överdragsoveraller som träs på över ytterkläderna för att skydda mot regn och slask, och mysiga overaller som bärs närmast huden som ett extra lager och som ger en varm och mysig känsla för barnet.

En vinteroverall är lätt att dra på, både för dig och för barnet självt. Eftersom små barn har en tendens att kasta av sig sina plagg och lämna dem där de ligger är det skönt att bara ha ett ytterplagg att hålla koll på, som dessutom inte är så enkelt att bara slänga ifrån sig. Overallen sitter ordentligt på plats, hur mycket barnet än springer och hoppar omkring.

Upptäck overaller för alla kalla vinterdagar

Här finns olika typer av vinteroveraller för barn i olika situationer. En fodrad overall ger barnet skydd mot kylan under årets kallaste dagar, så att de kan leka utomhus även då. Med en fodrad huva kan huvudet hållas varmt även om mössan råkat bli bortkastad. Vissa huvor är även avtagbara så det blir lite lättare de inte fullt så kalla dagarna.

Om barnet redan har varma kläder undertill och det blir för bökigt med en fodrad overall kan man gärna använda en överdragsoverall istället. Då är materialet mycket tunnare men fortfarande vattentätt så att de underliggande plaggen skyddas från vatten och slask. Snoddar som träs under foten gör att byxbenen inte glider upp.

Välj mellan overaller som är mönstrade eller enfärgade i barnets favoritfärg. Det finns också roliga djurformade overaller som gör att det blir kul för barnet att ta på sig ytterplagget och göra sig redo för utomhusleken.

Vinteroveraller för barn att leka i både inomhus och utomhus

Man vill ju att barnet ska ha det varmt och mysigt både inomhus och utomhus under vinterhalvåret. För detta syftet kan du gärna välja en overall i bomull gjord för att ha antingen som inomhusplagg eller som ett skönt underlager. De håller värmen för de små samtidigt som de behåller sin rörelsefrihet så att de kan leka fritt.