Vinteroveraller till barn

Populära filter
85 artiklar

Praktiska vinteroveraller för barn till lek och spring

Den klassiska overallen är ett utmärkt plagg för aktiviteter och lek. Här hittar du snygga vinteroveraller för barn som håller dem bekväma även under årets kallaste dagar. Välj bland overaller för utomhusbruk med vadderad och värmande fodring, eller överdragsoveraller som kan dras på över ytterkläderna som ett skyddande lager mot väta. Du hittar även mysiga overaller som kan bäras under kläderna för en mjuk och varm känsla mot huden.

Med en vinteroverall för barnen får du ett plagg som är lätt att dra på och av även för barnen själva. Plagget har även fördelen av att du slipper hålla koll både på överdel och underdel och det sitter ordentligt på plats under barnens spring och lek.

Tåligt utomhusplagg med vinteroverall för barn

Här hittar du ett stort utbud av vinteroveraller för utomhusbruk. För att ge barnen ett värmande plagg under vinterns kallaste dagar hittar du dunfodrade overaller som ger skön värme. Med dessa kan barnen fortsätta leka som vanligt utomhus utan att störas av kylan. Med en värmande huva slipper du hålla koll på mössor som lätt försvinner och barnen får värme för nacke och bakhuvud.

Ett alternativ till den fodrade overallen är att satsa på en överdragsoverall i tunt men vattentätt material. Detta passar bra om barnen redan har vinterkläder men du vill lägga till en skyddande yta för att slippa våta och kalla kläder. Med snoddar längst nere på byxbenen sitter overallen på plats och barnen slipper få kalla anklar eller väta som kommer in i skorna.

I kollektionen av vinteroveraller hittar du en mängd olika stilar och färger. Här finns allt från dämpade färger som går lätt att matcha med andra plagg till roliga mönster och starka färgkombinationer.

Mysiga mjukisplagg för aktiva barn

För full bekvämlighet under vinterhalvåret kan du satsa på en mjuk och mysig overall även som inomhusplagg. Här hittar du overaller och sparkdräkter i mjuka trikåmaterial som håller barnen bekväma och varma samtidigt som de får full rörelsefrihet till spring och lek.