Övergångsjackor till barn

Populära filter
1 137 artiklar

Snygga och praktiska övergångsjackor till barn

Det finns inget dåligt väder – bara bra jackor! I vårt sortiment av förstklassiga övergångsjackor till barn hittar du ytterplagg som är optimala för dagar då sommarjackan är för kall men vinterjackan för varm. Med en eller flera övergångsjackor i hallgarderoben är det enkelt att förbereda sig för olika utomhusäventyr. Övergångsjackorna i sortimentet passar lika bra på utflykten som på rasten i skolan och på loven.

Övergångsjackorna som du hittar hos oss är tillverkade av slitstarka och hållbara material som tål lek, stoj och spring. Många av modellerna är dessutom klassade som klimatsmarta val, vilket kan kännas lite extra bra när man vill värna om miljön och att bevara planeten för nästa generation. Vidare är övergångsjackorna i utbudet utformade efter barnens behov och har passformer som passar deras flexibla rörelsemönster. De tunna modellerna för årets varmare årstider har designats för god ventilation, så att huden ska kunna andas och hållas torr även under tuffa lekar och intensiv aktivitet. De lite tjockare modellerna som är tänkta att användas under de kallare årstiderna är specialdesignade för att stänga kylan ute.

För kalla och varma äventyr

Många av barndomens bästa äventyr äger rum i den friska luften utomhus – men om man fryser, är blöt eller känner sig för svettig blir det inte lika roligt att vara med och leka. Därför är det viktigt att alltid ha en passande jacka till hands. Ladda upp med rätt övergångsjackor i vårt sortiment.

Här hittar du övergångjackor som håller barnet varmt när det är svalt eller kyligt ute. Flera av modellerna är långa för att tillföra extra värme, och du kan välja mellan modeller med eller utan luva. Det finns också tunna och korta övergångsjackor som passar perfekt för lek och spring under våren och den tidiga sommaren.

Övergångsjackor för alla smaker

I det rika utbudet av övergångsjackor för barn kan ni enkelt hitta era personliga favoriter. Det finns alternativ med kreativa och fantasifulla tryck i snygga färger. Oavsett om ditt barn tycker om blommor, roliga mönster eller spännande kamouflagetryck kommer ni att hitta många fina övergångsjackor att välja mellan.

Många barn tycker att det är roligt att ha på sig jackor med roliga tryck. I utbudet hittar ni därför många olika tryck för olika smakar. Det finns jackor med tryck som föreställer olika djur, fantasifigurer och coola mönster. Utforska gärna hela utbudet av övergångsjackor tillsammans, så ni sedan kan klicka hem era favoriter.