Inneskor till barn

Populära filter
381 artiklar

För att du ska slippa oroa dig över att ditt barn fryser om fötterna när det leker inomhus är ett par värmande tofflor ett utmärkt val. Samtidigt är valet av rätt tofflor till barnen inte alltid lätt. För det första ska barnen själva tycka om tofflorna. Det som vi föräldrar mer tänker på är däremot att de värmer samtidigt som tofflorna är halkfria så att barnen obekymrat kan leka i huset. Förena ditt barns och din egen högsta önskan och kombinera barnvänliga tofflor med funktionalitet. På Zalando hittar du ett stort urval av olika tofflor. Här kan du välja ur ett brett sortiment av såväl enfärgade som färgglada tofflor eller tofflor med mönster.

Bekväma och söta tofflor för alla barn!

Tack vare "non marking"-sulan lämnar sulan inga märken på golvet. Den slitstarka sulan ger barnens fötter dessutom mer stabilitet. Därutöver hittar du ett stort urval av tofflor med karborrband som är lätta för barnen att ta på sig på egen hand. Slitstarkt material i bland annat ull och filt gör att toffeln klarar av de flesta lekarna. Tänk på att tofflorna i snitt ska vara ungefär 1-1,5 cm större än foten. Fast toffeln värmer är valet av ett par ordentliga sockor eller strumpbyxor en nödvändighet. Välj ett par tofflor från Zalando. Så bekväma och sköna att barnen nog aldrig vill ta av sig dem igen!

Tofflor & Inneskor för barn

Att hänga på dagis eller fritids kan vara det bästa barnen vet och inte allt för sällan vill man aldrig gå hem från roliga aktiviteter och lekar med kompisarna. När det springs runt mycket på plastiga golv i bara fötter kan det hända att barnen får skavsår eller ömmande tår och ett par sköna inneskor kan därför passa bra. När sommaren är här blir det mycket lek utomhus men när hösten smyger sig på med regniga, ruggiga dagar är det dags att börja aktivera sig inne. Sköna inneskor i lätta material som både värmer och andas är perfekt för kyliga golv och är även bekväma att röra sig i. Unna ditt barn ett par inneskor inför hösten och slipp smutsiga, utslitna strumpor och ledsna fötter.

Slipp frusna fötter i vinter och köp ett par fina inneskor till barnen.

Blir barnen bjudna på många födelsedagskalas eller ska hela familjen iväg på tillställningar hos vänner och bekanta så vill man känna sig lite extra piffad och uppklädd. Satsa på ett par snygga inneskor till barnen så att de känner sig lika prydliga som de vuxna och slipper slita ut undersidan av nya strumpbyxor eller trampa sönder underkanten på finbyxan. I lite finare kvalitet eller värmande mjukt material har vi inneskor, tofflor och sandaler för alla tillfällen och barnen kommer verkligen trivas i dessa. Inneskor är även användbara när man springer mellan träningslokaler eller i skolans korridorer. Vi har även utmärkta strumpor för barnen!