Inneskor till barn

Populära filter
272 artiklar

Låt barnen ha skor inomhus med inneskor för barn

Att bära skor utomhus är ofta en självklarhet, helst under de kallare månaderna. Det många glömmer bort är inneskor för barn som är bra för att dels slippa det kalla golvet, men även för att stärka greppet jämfört med hala strumpor. Dessutom kommer du kunna spara ett par strumpor eller två då skorna tar allt slit istället.

På Zalando hittar du inneskor till barn från flera märken med allt från motiv av kända seriefigurer till mer neutrala färger för att passa alla. De kommer dessutom i flera olika modeller för att ditt barn ska kunna ha ett par som passar för årets alla årstider.

Ta med ett par eller två till förskolan, ditt barns fötter kommer uppskatta ett par inneskor för barn som andas och ger den rörlighet som behövs för dagens alla lekar.

Inneskor till barn underlättar vardagen

Att inneskor till barn skyddar är inte den enda fördelen. Ibland finns saker på golvet som man inte sett så som en geting som flugit in genom dörren, då är ett par inneskor perfekt för att undvika en olycka.

När ni köper ett par innetofflor är det bra att köpa ett par som är 1-1.5 centimeter större än foten vilket ger utrymme till att ha strumpor eller strumpbyxor i skorna. Under sommarhalvåret kanske inte strumpor används lika mycket och då kan man även passa på att använda en flipflop- eller sandalvariant som låter barnets fötter andas ännu mer.

Vissa använder även innetofflor som deras slip-on skor för att springa snabba ärenden eller varför inte till stranden där ett par sandaler kan underlätta för lättare av- och påtagning.

Innetofflor för ditt barns behov

Innetofflorna på Zalando kommer i flera olika material. Du kan välja mellan läder, ull, tyg och mycket mer. Tänk på att välja ett par skor i ett material som passar till årstiden.

Förutom att välja rätt material, modell och färg är det även viktigt att du tänker på att välja ett par efter ditt barns behov. För det yngre barnet kan det vara bra med ett par skor som sitter ordentligt på foten, kanske ett par med kardborreband eller resår för att försäkra att skon sitter på ordentligt och inte ramlar av under lekens gång. För de äldre barnen passar ett par enkla sandaler eller tofflor bra för att enkelt ta av och på.

För att göra upplevelsen ännu roligare, låt ditt barn vara med och välja mellan olika inneskor med olika mönster och färger för att låta deras personlighet skina igenom. Det kommer garanterat uppskattas och skorna kan komma att bli de nya favoriterna.