Vinterstövlar till barn

Populära filter
1 155 artiklar

Värmande vinterstövlar och snowboots för barn

En av de allra viktigaste produkterna att köpa till barnets garderob är utan tvekan vinterskorna. När temperaturerna faller är värme och komfort A och O, och skorna gör all skillnad för hur barnen håller värmen. Här hittar du ett stort sortiment av bekväma snowboots för barn som låter småttingarna hålla sig varma för utomhusaktiviteter, även under de kallaste dagarna.

Bland sortimentet av vinterskor hittar du allt från tåliga stövlar till kraftiga boots. Här hittar du smarta kardborrband som barnen själva kan ta på och av och skor med tåliga och vattenavstötande material.

När du provar ut vinterskor ska du se till att det finns extra plats för varma sockor och att skorna inte är för små, då detta kan göra att fötterna blir kalla på grund av dålig cirkulation. Med extra utrymme vid tårna finns det dessutom plats för växande fötter.

Tåliga vinterskor för barn för utomhuslek

Låt inte vädret komma vägen för planerna, med ett par ordentliga snowboots för barn kan småttingarna leka utomhus oavsett temperatur. Välj ett par stövlar med greppande sulor som ger ordentligt med fäste på halt och isigt underlag.

Här hittar du vinterstövlar i vattenavstötande material som gör att fötterna håller sig torra även i slask och regn, och med höga ankelskaft slipper barnen dessutom få in snö i skorna. Kardborreband finns på många av modellerna, särskilt modeller i mindre storlekar för att skorna lätt ska kunna tas på och av samtidigt som de kan anpassas i storlek för bästa passform.

Här hitta du även tåliga skinnboots som är behandlade för att stå emot väta och slitage. Med kraftigt läder får barnen skor med tåligt material som formar sig efter foten och ger bekväma steg.

Värmande foder på vinterstövlar till barn

Bland sortimentet av snowboots för barn hittar du flera värmande foder som håller fötterna varma. Här finns bland annat vinterstövlar med mjukt pälsfoder som gör att barnen får en mysig såväl som varm känsla.

Du hittar även vinterstövlar med värmande ullfoder som andas och håller fötterna torra även från svett med högsta komfort. Kombinerat med ytmaterial som är både vattenavvisande och ventilerande får barnen både varma och torra fötter.

En kraftig gummisula är viktigt för att skorna ska hålla värmen ordentligt. Mycket av kylan kommer upp från marken och med en kraftig sula håller sig skorna varmare längre. Här hittar du flera modeller med kraftiga sulor som ger både stabilitet och värme.