Skor

Populära filter
171 artiklar

Skorna från Keen är baserade på tanken att sport och motion inte bara är en del av livet - det är livet. Deras funktionella skodesigner vänder sig inte bara till de inbitna vandrarna, utan till alla som rör sig mycket till vardags. Du kanske både går och står mycket på jobbet, eller kanske passar du helt enkelt på att klämma in en extra promenad närhelst tillfälle ges. Med bekväma skor från Keen blir all typ av motion och rörelse mer ergonomisk och mycket mer givande.

För att locka folk till att sparka de gamla obekväma dojorna åt sidan och istället göra plats för fotriktig finess satsar man enormt mycket på att utveckla snygga designer på Keens skor. Snygga färger, läckra detaljer och innovativ formgivning har resulterat i kollektioner med skor från Keen som är alldeles för snygga för att bara användas vid träning. Kanske blir de rentav din nya standard för skodesign.

Skorna från Keen bjuder på sportig komfort i trendig tappning

Om du inte redan värdesätter komfort är det hög tid att börja. Skorna från Keen är bland de mest uppskattade av sitt slag då den trendiga looken med en sportig edge kamouflerar ett ljuvligt inre som får fötter, knän och rygg att må underbart väl. Att sticka fötterna i ett par skor från Keen ur Zalandos sortiment är något av en överraskning - man ser en snygg och trendig fasad, men upplever samtidigt fullkomlig frihet och välbehag.

Zalandos utbud av skor från Keen inkluderar rejäla modeller för den erfarne fjällvandraren som inte räds riktigt hårda klimat såväl som enklare varianter i form av sandaler och ballerinas som är utmärkta för vardagslivets alla utmaningar. Även familjens allra minsta har många modeller att välja mellan. Funktionalitet har adrigt varit snyggare än såhär, så bekanta dig gärna med Keens skor och börja värna om din fysik.