Morgonrockar barn

Populära filter
84 artiklar

Morgonrockar till barn – hitta rätt morgonrockar till barnen

Om du är på jakt efter en mysig morgonrock som ditt barn kan svepa in sig i på morgonen, efter en dusch eller ett dopp i havet, hittar du ett stort sortiment av morgonrockar till barn hos oss på Zalando. Morgonrocken är ett skönt plagg med fler användningsområden än man kan tro vid första anblick.

Det finns få lika sköna saker som att få hänga på sig en mjuk och värmande morgonrock innan frukosten på en ledig söndag, eller inför kvällsmaten efter en uppfriskande dusch. Morgonrocken är ett plagg som är både mysigt att ha på sig och är väldigt praktiskt i många sammanhang.

Välj rätt morgonrock eller badrock till rätt ändamål

Det finns morgonrockar till en rad olika sammanhang. Är du ute efter en någonting som barnen ska kunna ta på sig snabbt på morgonen, innan det är dags att göra sig redo för dagen, kan en traditionell morgonrock med bälte i valfritt material vara rätt väg att gå. Det viktigaste för den här typen av morgonrock är att den är skön och att det går snabbt att båda ta på sig den och att ta av sig den.

Letar du efter en badrock som är skön att ta på sig efter en dusch eller ett dopp bör du förslagsvis hålla utkik efter en modell i material som exempelvis viskos eller frotté, som klarar av att bli blöta. För en badrock kan det också vara extra viktigt att den kommer med en huva, då det kan vara skönt att hänga på sig efter att håret blötts ner. Många badrockar kan även användas som morgonrockar och vice versa.

Du har också möjligheten att välja en morgonrock eller badrock i stil med en poncho, som inte kräver ett bälte för att stängas. Det kan vara skönt att kunna dra på sig på exempelvis stranden.

Från lekfulla till stilrena alternativ

För dig som är på jakt efter den perfekta morgonrocken finns det gott om alternativ för barn i olika åldrar. Till de mindre barnen kan det passa bra med ett mer lekfullt alternativ. Inom den kategorin kan du hitta allt från färgglada morgonrockar med tryck av olika slag till modeller med finurliga detaljer, som exempelvis påsydda öron på huvan. Du kan också hitta en hel del alternativ med figurer och motiv från barnens favoritprogram.

Till de något äldre barnen finns det också gott om valmöjligheter. Det finns bland annat flertalet enklare morgonrockar med diskreta färger, men också alternativ med mer smakfulla mönster och tryck.

Det finns modeller för de allra minsta såväl som för de äldre barnen – och det i alla möjliga stilar.