Vårskor

Populära filter
41 245 artiklar

Fyll på hyllan med fräscha vårskor

När vinterhalvåret går mot sitt slut känns det befriande skönt att kunna plocka fram vårskorna och ställa undan vinterkängor, stövlar och boots. Om de par du redan har i garderoben är slitna eller av andra skäl känns gamla och oinspirerande är det nu också läge att fylla på med nya skor.

Hos oss på Zalando hittar du vårskor i både herr-, dam- och barnstorlekar. Skorna finns i flera olika modeller och från en rad olika varumärken i olika prisklasser. För veckans mer aktiva dagar hittar du sköna och snygga sneakers, slip-ins, och promenad- och löparskor. För dom mer avslappnade dagarna finner du sandaletter, ballerinaskor och espadriller. Alla på ett eller annat sätt passande för vårens olika väderlekar och aktiviteter.

När det kommer till barnens skor har deras fötter med största sannolikhet vuxit under vinterhalvåret. Att köpa nya vårskor är därför ett måste. Låt barnet själv vara med när du ska köpa barnskor. Ofta har barnet själv väldigt tydliga åsikter om vilka färger och mönster det gillar och har det själv fått vara med och välja sko tycker barnet också att det är roligare att bära skon.

Våriga Sneakers för alla tillfällen

Att bära sneakers är något som passar riktigt bra på våren. I den kategorin hittar du allt ifrån klassiska basketskor till sköna promenadskor, med högt eller lågt skaft och med tunn eller tjock sula. Det finns också ett stort urval när det kommer till färger.

När det har torkat upp ute är en vit vårsko riktigt snygg att bära i kombination med jeans eller shorts. Våren är också en utmärkt årstid till att själv våga klä sig färgstarkt, så att bära en sko i färg är helt rätt på våren. Matcha gärna färgvalet på de kläder du väljer att bära med färgen på skon så får looken ett lyft.

Skulle de bli en regnig och lerig vår är ett par vattentåliga sneakers i skinn att rekommendera. Dessa är också lätta att rengöra. För barnen är gummistövlar ett måste under sådana dagar och då gärna i kombination med galonisar.

Välj vårskor som matchar din look

Att hitta rätt vårskor blir alltid lättare om du redan på förhand vet vilken stil som är din. Är du av den sportiga typen är det ett par sportskor som gäller. Gillar du att klä upp dig så väljer du ett par som matchar den uppklädda looken. Har du en rockig still kan exempelvis ett par basketskor framhäva din grupptillhörighet.

Att samla på vårskor är en syssla som kräver lite yta, men har du sett till att få de mest grundläggande paren på plats i din skohylla har du kommit långt. Har du råd och tillräckligt med utrymme kan du sedan bygga vidare på samlingen med fler modeller och färger.

Vårskor gör sig allra bäst i kombination med bara ben, klänning, kjol eller shorts. Är det för kallt ute är en klassisk jeans och t-shirt-look heller aldrig fel.