Skor

Populära filter
855 artiklar

Stilfull italiensk design i kombination med märsterliga andningsaktiva och vattenavvisande material har gjort skorna från Geox till en dundersuccé. Idag har över hundra länder tagit märket till sina hjärtan och gjort plats för dessa enastående designer på sina skohyllor och i garderoben. Geox skor såg först ljuset år 1992 och har därmed hunnit uppleva både det ena och det andra under sina många år på marknaden, vilket har resulterat i ett utbud av produkter som är slipade till perfektion.

Skorna från Geox finns i alla tänkbara variationer och designer - från sofistikerade dampumps och snygga stövletter till sportiga sneakers och praktiska barnskor. Dessutom tillverkar man modeller för samtliga årstider så att du ska kunna dra nytta av deras avancerade teknologi året runt, oavsett vilket väder som råder. Rusta dig med innovativt mode ur utbudet av Geox skor.

Geox skor - ett givet val för den bekväma modefantasten

Vill du varken behöva ge upp en snygg stil eller härlig komfort? Då kommer Zalandos stora utbud av skor från Geox säkert sätta ett brett leende på dina läppar. Med sina smarta funktionsmaterial som har förmågan att både andas och avvisa väta utifrån har Geox skor varit med och revolutionerat modern skodesign - nu kan du behålla din snygga stil och torra, fräscha fötter på en och samma gång.

Zalando har någonting för alla i familjen. Du kan hitta söta och ändamålsenliga skor från Geox som är till för de allra minsta samtidigt som du kan shoppa runt efter din egna drömsko. Både män och kvinnor kan välja och vraka i vårt breda sortiment som innehåller någonting både för soliga sommardagar och isande kyla. Uppgradera din garderob med Geox skor.