Skor

Populära filter
2 386 artiklar

Förbättra träningen med funktionella Nike-skor

Nike är ett världsledande varumärke inom sportkläder och skor. Med sin ikoniska swoosh-logotyp har varumärket blivit synonymt med innovation, prestation och stil. Genom att kombinera avancerad teknologi och design erbjuder Nike produkter som passar en rad olika idrotter och aktiviteter, samtidigt som de inspirerar och motiverar människor att nå sina mål och utöva sin passion.

Här i Zalandos sortiment av Nike-skor hittar du träningsskor är speciellt designade för olika träningsformer och behov. Du hittar bland annat skor för löpning, träning på gymmet, och crosstraining. Med avancerad stötdämpning, stabilitet och greppande sulor hjälper varumärkets träningsskor till att optimera prestationen och komforten under träningen.

Med dessa skor får du dessutom en klassisk sportstil med fräsch känsla. Här hittar du modeller för både dam, herr och barn som både ger dig sköna steg och snygg stil. Matcha med varumärkets sportkläder för snygg look från topp till tå.

Högteknologiska skor för att optimera träningen

Nike tar fram högpresterande och högteknologiska skor genom att kombinera omfattande forskning, innovation och samarbete med proffsatleter. Varumärket investerar i avancerade material och teknologier som Flyknit, Zoom Air och React Foam för att erbjuda överlägsen komfort, respons och stötdämpning.

Här hittar du bland annat löparskor utrustade med dämpningssystem som Nike Zoom eller Nike React för att ge responsiv stötdämpning och energiåtergivning. För basket- och tennis hittar du skor med stödjande hälkappor och greppande yttersulor för snabbare rörelser och sidoförskjutningar. Genom att anpassa skorna till specifika sporter och rörelsemönster hjälper Nike idrottare att optimera sin prestation och minimera risken för skador.

Nike använder noggrant utvalda material på sina skor för att förbättra träningen. Med andningsbara och fuktavstötande egenskaper håller de fötterna torra och bekväma under intensiva träningspass. Samtidigt ger de lätta och flexibla materialen en naturlig rörelsefrihet, medan stödjande och hållbara material ger stabilitet och skydd för att optimera träningseffektiviteten och minska risken för skador.

Snygg stil under träningen med fräscha sneakers

Här hittar du träningsskor med allt från klassiska enfärgade modeller till djärva mönster och färgkombinationer. Med det ikoniska Swoosh-märket får du en tidlös sportstil som för tankarna till världens bästa atleter.

Varumärkets sneakers ger dig en snygg stil till träningen genom deras moderna och trendiga design. Oavsett om du föredrar en minimalistisk eller färgstark look, hittar du ett brett utbud av stilar att välja mellan. Med dessa skor kan du träna med både stil och självförtroende.

Utöver träningen kan du styla dina sneakers för en snygg vardagsstil med hög komfort. Kombinera skorna med blåjeans och en vit t-shirt för en klassiskt ledig stil. För en mer uppklädd stil kan du matcha dem med chinos eller kjol för en sportig twist på din look.