Armband till herr

Populära filter
492 artiklar

Armband för herr – en liten accessoar som kan göra stor skillnad

En outfit kan varieras mycket genom att byta ut accessoarerna du bär tillsammans med kläderna. Det där lilla extra som ett armband kan ge kan påverka det generella intrycket mer än vissa tror men det kan också vara så att det är kläderna som kompletterar armbandet.

Vi har ett brett utbud av armband i olika material, detaljrikedom och storlekar för att du ska kunna hitta de där smyckena som hjälper till att fullända din stil. Om du har svårt att bestämma dig kan du alltid ta flera. Det ger dig bara mer alternativ att variera dina outfits ännu mer för flera olika tillfällen.

Armband: Stilrent och enkelt eller stort och maffigt?

Vårt utbud av armband är brett när det kommer till det urval du har eftersom vi vill att du ska kunna hitta dina favoriter samtidigt som du inte ska känna dig limiterad i dina val. Vi kan erbjuda tunna band i läder eller i silver som bärs som de är eller så har de en liten utsmyckning i form av en träpärla eller ett dekorativt knäppe i till exempel silver eller guld. Den klassiska kedjan i guld eller silver kanske är något som tilltalar dig mer? Vill du ha något som sticker ut lite mer så finns det bredare band med olika typer av dekorationer.

Med en sådan variation av band att välja mellan så hittar du säkert en om inte flera nya favoriter. Ett tips är om du funderar på ett smycke med guld eller silver så kan du matcha det med din hudton. Guldsmycken kan göra sig extra bra till varma hudtoner och silversmycken kan matcha en kall hudton väldigt bra. Titta på de synliga blodådrorna på insidan vid handleden. Om de går åt det blå-gröna hållet så har du en varm hudton och om de går åt blå-lila så har du en kall hudton. Om det är svårt att avgöra så har du troligtvis en neutral hudton som alla smycken kan göra sig bra mot.

Mixa och matcha för varierande stilar

Smycken kan hjälpa till att förstärka din look eller ge den en annan känsla. Det kan också göra ett statement om vem du är och din personliga stil i situationer där du bär arbetskläder eller liknande. Testa dig fram med olika outfits och smycken för att se vilket intryck du gillar.

Ska du på bröllop så kan ett enkelt silver- eller guldarmband ge ett extra uppklätt och förfinat intryck. Om du matchar silver- eller guldarmbandet med en skjorta och ett par chinos så blir du genast lite mer uppklädd. Samma outfit matchas bra med det enklare läderarmbandet för att ge ett mer vardagligt intryck samtidigt som du har det där lilla extra. Matchar du en t-shirt med tryck eller något mönster med ett bredare läderarmband, kanske med någon metall-detalj, får du snabbt en rockigare look. På samma sätt kan du kombinera bikerjackan med läderarmbandet för en tuffare look eller med silverkedjan för att göra det lite mer uppklätt samtidigt som den rockigare stilen behålls.

Möjligheterna är oändliga. Testa dig fram och du ska se att armbandet kan bli din nya favorit.