Katalog

Populära filter
595 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Med Versace utstrålar du lyx och elegans

Sedan 1978 har Versace skapat kläder och accessoarer som andas lyx och flärd, och samma år öppnades den första butiken i Milano. Märket grundades av Gianni Versace men efter hans tragiska död 1997 styrs företaget av systern Donatella.

Visionen var att skapa kläder som håller hög kvalitet och som får kvinnor och män att känna sig vackra och självsäkra – varje dag. Några av Versaces kännetecken är extravaganta gulddetaljer, kreativa mönster och vågade färger. Stora loggor och popkonst-inspirerade tryck är också typiskt för det italienska modehuset.

Den egna loggan består av Medusa, en av gestalterna i den grekiska mytologin. Det sägs att Gianni valde just henne för att hon hade en förmåga att få andra att förälska sig i henne, vare sig de ville det eller inte. Den där förtrollande effekten fascinerade honom - han ville att märket skulle ha samma frestande effekt på kunderna. Och man kan nog våga påstå att han lyckades. Idag har de kommit att bli ett av världens främsta internationella modehus. Genom åren har de gjort många framgångsrika samarbeten och de har fått många kända personer som frekventa kunder. Faktumet att de inte syr haute couture gör att de skiljer sig från många konkurrenter inom modevärlden.

Ledorden: Var orädd och våga ta plats

Versace vill uppmana män och kvinnor till att våga sticka ut och uttrycka sig själva genom flotta kläder och praktfulla accessoarer. Här kan du inspireras av det italienska modehusets mest klassiska designer.

Man skulle kunna säga att produkterna i vårt utbud är gjorda för att införa lite mer lyx i vardagen. Ett par mjukisbyxor i sweatshirttyg känns plötsligt så mycket skönare om de har gulddetaljer och Versace-loggor, och samma sak gäller de vardagliga t-shirts i bomull. Eller varför inte unna dig lite extravagans? Här hittar du även finkläder för de tillfällen du vill klä upp dig lite extra. Med en cocktailklänning i klassisk Versace-stil vinner du garanterat priset som den bäst klädda på festen.

När du väljer plagg från Versace kan du räkna med lång hållbarhet så du slipper handla nya basplagg inför varje säsong. Satsa på kvalitet istället för kvantitet, tycker vi!

Låt de små detaljerna glänsa och glimra

Det är inte så svårt att gissa om detta modehus föredrar guld eller silver när man tittar på dessa smycken. Guld är såklart det självklara valet. Du kan välja bland örhängen, halsband och armband i många vackra designer. Många av dem är unisex och pryds av loggan med Medusas huvud.

Ett par solglasögon eller en keps från Versace kan lyfta hela din look till nya höjder. Likaså en sjal i silke. Eller varför inte en scrunchie i signaturfärgerna guld, mörkblått och vitt. Håraccessoarer i guld ger en extra fashionabel känsla.

De små detaljerna betyder mer än man kan tro. Du behöver inte gå all-in om du inte vill. Ibland räcker det med en stilsäker accessoar som framhäver din personliga stil på ett glamoröst sätt. Med guld och mönster i fokus får du genast en look som utstrålar klass, självsäkerhet och elegans.