Klockor till herr

Populära filter
1 631 artiklar

Få till en stil som aldrig går ur tiden med herrklockor från Zalando

Ursäkta, vad är klockan? Jo, klockan är mer än bara ett smidigt redskap för att visa tiden. Herrklockor kan vara accessoarer som förhöjer stilen, en del i din outfit där du kan uttrycka dig själv och en kompanjon som sitter på din handled och hjälper dig att klara av den stressiga vardagen.

Är du ute efter din första herrklocka, eller vill du utöka din samling? Att ha flera sorters stilar skadar aldrig, välj en klassisk analog klocka till kontoret, en cool kronograf till festen eller en sportig smartwatch till semestern, så är du redo för alla tillfällen.

Det finns nästan lika många sorters klockor som det finns typer av män, så hitta den som passar din livsstil och som kan hjälpa dig att uttrycka vem du är. Upptäck din nya favorit bland alla herrklockor i det stora urvalet du hittar här på Zalando.

Klockor till herr för alla tillfällen

När du ska välja bland alla klockor till herr gäller det att hålla koll på vilka typer som finns och vilka som passar till vad. Det första du behöver välja är om du vill ha en analog eller digital klocka. Den analoga modellen ger en klassisk sofistikerad touch, medan en digital variant återspeglar en modernare stil och tänkesätt.

En kronografklocka har extra funktioner för att mäta tid, vanligtvis med separata knappar som används för att kontrollera dem. Herrklockor av detta slag ger en sportig och dynamisk känsla och är populära bland dem som uppskattar teknik och prestanda.

Med en smartwatch kan du inte bara se tiden, de kan oftast kopplas till din mobil och tillhörande appar. Bland funktionerna som man kan hitta här finns stegräknare, notiser om meddelanden och mejl, anpassningsbara urtavlor och mycket annat.

Stiltips för att fixa den perfekta looken med herrklockor

Om man vill utnyttja stilen en herrklocka för med sig till max gäller det att välja en modell som passar tillfället och aktiviteten. En elegant kronografklocka är till exempel perfekt för formella tillställningar och affärsmöten, medan en sportigare digital klocka passar bättre till träning och fritidsaktiviteter.

Se till att klockans stil och färg kompletterar din outfit. En svart läderklocka kan till exempel passa bra med en formell kostym, medan en klocka med metallarmband kan göra sig bättre till en avslappnad stil med jeans och skjorta.

Storleken spelar roll när det gäller klockor

Ta hänsyn till storleken på din handled och klockans urtavla när du väljer en herrklocka. En för stor klocka kan se klumpig ut på en smal handled, medan en för liten klocka kan försvinna på en kraftigare handled. Se till att andra accessoarer du använder kompletterar klockan och inte konkurrerar med den. Undvik gärna att använda för många accessoarer på samma gång, less is more.