Klockor till herr

Populära filter
2 915 artiklar
Slutar om
01
dagar
08
tim
39
min
15
sek

Klockor till herr för alla tillfällen

Den klassiska herrklockan är en tidlös stilistisk ikon och ett måste i varje samling. Få modedetaljer har varit så älskade och uppskattade genom tiderna som just klockan. Klockan har gått från att vara ett oumbärligt arbetsverktyg till ett sätt att uttrycka vem du är – samtidigt som den fortfarande är högst användbar. I vårt utbud av klockor för herr hittar du alternativ från ett flertal världsledande märken och modehus för alla tillfällen. Oavsett om du är på jakt efter din signaturklocka som du kan bära närsomhelst, eller en klocka för ett speciellt tillfälle eller situation kommer du att hitta flera alternativ i sortimentet som passar dina behov.

Visa mig din klocka, så ska jag berätta vem du är. Eftersom valet av klocka ofta tolkas som att det är tätt kopplat till identitet, livsstil och personlighet kan det vara en bra idé att alltid ha rätt klocka redo. Utforska det breda sortimentet och välj ut dina favoriter. Genom att successivt bygga upp din egen klocksamling kan du själv styra över hur omgivningen uppfattar dig. Kanske väljer du att bära en klassiskt stilren klocka på dina affärsmöten, en modig variant som sticker ut från mängden på festkvällarna och en sportig modell under semestern. Kanske väljer du att göra precis tvärtom. Det är bara du själv som kan bestämma vilka klockor som känns rätt för dig, samt när och hur du väljer att bära dina favoriter.

Funktioner och detaljer för en modern livsstil

Hos oss är en klocka alltid mer än bara en klocka i den traditionella bemärkelsen. Det är hos oss som du hittar modellerna som erbjuder det där lilla extra som gör att du står ut från mängden och hamnar på en högre stil- och funktionsmässig nivå. I utbudet finns exempelvis kronografer som har en eller flera inbyggda stoppur. De här modellerna är perfekta för dig som har en aktiv livsstil och många bollar i luften. Du hittar även klockor som har olika fästen och bygelspännen för att höja stilen till en ny nivå.

De sportiga klockmodellerna har specialdesignats för att kunna bäras under fysisk aktivitet. För många bärare är en sportklocka ett måste under träningen, eftersom den gör det enkelt att mäta sina resultat och kontrollera hur nära man är att nå sitt personbästa. Samtidigt fungerar din sportklocka som en snygg modedetalj. Många av modellerna är vattentäta, vilket är praktiskt för dig som tycker om utomhusträning i alla väderlekar.

Exklusiva modeller för stora ögonblick

Vissa stunder i livet kräver någonting alldeles extra. När du planerar de stora ögonblicken som du vet kommer att resultera i några av livets bästa minnen är ditt yttre ofta någonting som ingår i planerna. Få modedetaljer ger en glamorösare känsla än en exklusiv klocka av polerat ädelstål. I vårt utbud av klockor för herr finns flera modeller som andas exklusivitet, glamour och stil. Välj mellan guldfärgade, silverfärgade och bronsfärgade modeller i olika nyanser och upplev den ultimata lyxkänslan.

För en glamorös klockupplevelse är passformen viktig. När du väljer att köpa klockor hos oss kan du välja mellan olika passformer som är anpassade för olika mått på handleden, för att hitta alternativ som är optimala för dig. Du har även möjlighet att välja mellan olika spännen och former. Utforska vårt sortiment och klicka hem dina favoriter snabbt och smidigt.