Sjalar & halsdukar till herr

Populära filter
800 artiklar

Sjalar och halsdukar skyddar dig inte bara mot köld och blåsiga dagar – de har också kommit att bli viktiga accessoarer i herrmodet. Med en snygg sjal eller halsduk kan du sätta en personlig prägel på din outfit så att du sticker ut ur mängden. De tjockare modellerna är oundgängliga på vintern och på sommaren kan du med fördel ha en trendig tunn scarf till kavajen eller sommarjackan. Sjalar och halsdukar passar extra bra till lite tunnare jackor, särskilt till de som är öppna i halsen. Du slipper bli förkyld om vinden blåser kallt och kan lätt ta dem av dig om det skulle bli för varmt. På vintern är även tubsjalar ett alternativ – det är elastiska cirkelformade sjalar som snabbt och enkelt träs över huvudet.

Sjalar och halsdukar för modemedvetna män

Här på Zalando hittar du ett sort utbud av sjalar, halsdukar, scarves och tubsjalar. Vi har många olika modeller för alla tillfällen i en mängd färger, mönster och material. Bland annat finns stickade sjalar i ull och smidigt konstmaterial och halsdukar i äkta kashmirull. För dig som vill ha något snitsigt till kavajen finns scarves i kreativ design. Med en färgklick vid kragen blir din klädsel inte tråkig och har du flera stycken hemma är det ett utmärkt sätt att skapa variation i ditt utseende. För vintern har vi många härliga sjalar som du kan värma dig med. Passa gärna på att kombinera med våra mössor och vantar så får du en enhetlig look till nästa vintersäsong. Med sjalar och halsdukar från Zalando får du både något skönt att hänga runt halsen och en snygg modedetalj. Gå igenom vårt stora sortiment och välj ut en färg och längd som passar just dig. Välkommen som kund hos oss på Zalando!

Kombinera med:

Finskor

Rockar

Gant Rugger herrkläder

Dr. Martens skor

KangaROOS skor

Möt vinterhalvåret med sjalar & halsdukar till herr

När hösten gör sitt intåg och dagarna blir kortare och mörkare är det dags att se över sin garderob. De kyligare temperaturerna kräver andra typer av plagg än de varmare årstiderna och så även andra accessoarer.

Det är nu som scarfs, sjalar och halsdukar gör entré. Dessa små, men ack så viktiga plagg, blir plötsligt högst aktuella. Och att hitta den perfekta halsprydnaden är inte helt lätt - men Zalando kommer att underlätta ditt sökande. Vi har allt du kan tänkas behöva inom denna kategori.

Välj och vraka mellan halsdukar och scarfs av olika modeller

Hos oss på Zalando hittar du ett stort och varierat utbud av scarfs och halsdukar. Välj mellan en uppsjö av olika modeller, material, färger och stilar. Du huttar allt från klassiska släta enfärgade halsdukar till färglada scarfs i lättare material samt tubhalsdukar, bandanas och mycket mer.

Sjalar och halsdukar är en mycket användbar och rolig detalj som kan göras till i stort sett vad som helst. Det är helt enkelt du som bär plagget som avgör hur det skall användas och vilken signifikans det skall ha. Beroende på vilken effekt man vill ha kan man välja olika typer av halsaccessoarer. Välj mellan rustika kabelstickade halsdukar, scarfs i cashmere eller varför inte en riktigt funktionell lösning i merinoull eller något annat material framtaget för att andas och transportera bort fukt från användarens kropp.

Sjalar & halsdukar till herr - Accessoarer är allt

De allra flesta av oss vill ha en snygg och personlig stil - och då är scarfs och halsdukar av allra högsta vikt. Många underskattar nämligen vikten av accessoarer. Dessa små plagg kan tyckas obetydliga men som bekant är det ofta detaljerna som räknas och så även här. En snygg scarf kan vara det som verkligen gör att en outfit utmärker sig. Den berömda pricken över i:et så att säga.

Utöver att vara ett modestatement och en viktig detalj av din klädsel så har sjalar, scarfs och halsdukar naturligtvis även en praktisk funktion. Plagget isolerar mot drag, värmer och skyddar känsliga delar av bärarens kropp. Dessutom är produkten väldigt mångsidigt och kan användas på massor av olika sätt. Det finns egentligen inga begränsningar, inte heller några fel. En sjal kan användas precis hur man vill och kommer alltid vara helt rätt att bära - oavsett tid, omständighet eller plats. Plagget är helt enkelt den perfekta kombinationen mellan funktion och utsmyckning.