Katalog

Populära filter
341 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Dansk design för vardag och fest från Freequent

Det danska märket Freequent står på två ben, som reflekteras i deras namn. Dels vill de att du ska känna dig fri, som i engelskans ”free”. Fri att uttrycka din personliga stil, att röra dig bekvämt i vardagen och att dina kläder ska hjälpa dig att nå dina mål och må bra på vägen.

Dels antyder namnet, som låter som engelskans ord för ofta, ”frequent”, att du ska kunna byta kläder så ofta humöret, vädret eller omständigheterna ändras. För inga dagar ser likadana ut.

I Freequents kollektioner kan du hitta plagg som både är sköna och som känns som att de var designade för att passa in i just ditt liv. Tanken är att det ska vara roligt att öppna garderoben, och lustfyllt att välja kläder för dagens alla aktiviteter.

Lekfullt mode från Freequent för den moderna kvinnan

När Freequents designers sätter sig ner för att skissa på nya plagg har de i åtanke en kvinna som gillar att klä sig trendriktigt och som gärna vill ha kläder som ser smickrande ut, samtidigt som de passar hennes individuella livsstil. Hon vill helt enkelt känna sig cool och bekväm på samma gång.

De ser till att skapa en bra mix av plagg som du kan ha på dig dagar när du vill stå i rampljuset, och dagar när du hellre smälter in i mängden, beroende på hur du känner dig. De tänker sig att den som köper deras kläder gillar att shoppa och är intresserad av mode, men att det viktigaste för henne är vänner och familjen.

Om du känner igen dig i den här beskrivningen så kommer du garanterat att hitta plagg från Freequent som får ditt hjärta att slå lite fortare. Det finns både plagg som passar att ha på sig på jobbet eller i skolan, och kläder som är mysiga att ha på sig när du har en lugn hemmadag.

Skapa fantastiska outfits med Freequents kläder

När du ska sätta ihop en outfit med damkläder från Freequent är det första du behöver göra att fråga dig vilken känsla du vill förmedla. Kanske vill du sända signaler till andra om hur du känner dig, eller så vill du förstärka en känsla du själv har.

Olika sinnesstämningar som du kan uttrycka genom dina kläder från Freequent är till exempel att du känner dig glad och redo att ha kul, trött och känner för att mysa, eller att du är både proffsig och produktiv. När du väl har identifierat vilken känsla du vill föra över till din outfit blir det lättare att välja kläder.

Till exempel kan en färgglad topp med tryck och ett par jeans passa bra när du känner dig glad och aktiv, medan en mysig kofta du kan försvinna in i är precis vad som behövs när du är på myshumör. Och när du ska till jobbet och vill förmedla produktivitet är en kavaj det självklara valet. Alla dessa sorters plagg och stämningar går att få med damkläder från Freequent.