Morgonrockar för dam

Populära filter
357 artiklar

Slappa i våra mysiga morgonrockar för dam

Morgonrocken är plagget som gör vardagen så mycket bättre. När du går upp en tidig, kall vintermorgon gör den att mörkret där ute känns rätt så mysigt. Och när du känner dig lite krasslig ger den dig en bra känsla när du dricker te och kurerar dig i soffan. Dessutom finns det inget bättre plagg att slappa i en lugn söndagsmorgon när solen lyser in genom fönstret medan kaffet bryggs.

I vårt sortiment av morgonrockar för dam finns det massor av härliga modeller att välja mellan. Här finns både klassiska modeller i frotté som påminner om hotell, och mysmorgonrockar i superfluffigt, mjukt material, ofta polyester. Vill du få till en spakänsla hemma vill vi tipsa om våfflade morgonrockar – enkel design när den är som bäst.

Upptäck morgonrockar och badrockar som har det lilla extra

En lång, mysig morgonrock eller badrock är det perfekta loungeplagget och funkar lika bra att använda hemma som på semesterresan när du hänger på hotellet eller i husvagnen. Du kan antingen använda morgonrocken direkt över underkläderna eller över din pyjamas. Förutom varma morgonrockar att mysa i har vi också morgonrockar i silkiga material med spetsdetaljer för dagar när du vill känna dig lite extra fin.

Många av morgonrockarna och våra badrockar har designdetaljer som både är snygga och praktiska. Ett bälte i midjan knyts smidigt med en enkel knut som håller plagget på plats. Och en bred krage kan antingen bäras ner- eller uppvikt, beroende på hur mycket värme du vill få. Det finns till och med morgonrockar med huva, om du verkligen vill kunna försvinna in i din egen, supermysiga värld.

Shoppa hållbara loungekläder att trivas i

När du ska köpa din nya morgonrock vill vi rekommendera att du använder vårt hållbarhetsfilter, för att enkelt sortera fram plagg som är tillverkade med hållbara material. Det kan till exempel vara återvunna eller ekologiska material. Tillsammans kan vi shoppa hållbart och göra skillnad.