Skaljackor

162 artiklar

Skaljackor

Vi har svårt att föreställa oss ett mer praktiskt plagg än skaljackor. Det är helt enkelt det ultimata ytterplagget för såväl höstpromenader som vandringsweekends och fisketurer. Det är ett mångsidigt alternativ som lämpar sig för användning året om. I sin stilrena och funktionella design har den dessutom letat sig in i den stadsbetonade modegarderoben.

Ta makten över vädret i skaljackor

Oavsett om du söker ytterplagget för cykelturerna till och från jobbet eller för friluftsturerna på fritiden så är det här ditt självklara val. Skaljackor kommer i material som polyester och polyamid som genererar hög andningsförmåga oavsett väderlek. De flesta har dessutom ett vattenavstötande skal som håller tätt även när regnet faller. Jackorna kommer i en kort eller lång passform med stor rörelseförmåga för att du enkelt och smidigt ska kunna röra dig i skog och mark. Fyndiga detaljer som dragkedjor och lufthål ger ventilation medan huvan är ett utmärkt väderskydd. Fickor och fack för mobiltelefon och andra viktiga prylar förhindrar fuktskador och andra ovälkomna överraskningar.

För en outfit i alla väder

Skaljackorna är ditt bästa försvar mot vädrets makter. Framför allt besitter de egenskap av optimalt vindskydd. Du kan enkelt bygga upp din klädsel lager på lager för att även klara lägre temperaturer. Att bära ett underställ innanför din skaljacka är ett lysande val för vintersporter som snowboard och skidåkning. Detta håller dig varm, torr och behaglig hela dagen även i bister kyla. Välj bland modeller med dragkedja eller anoraks att dra över huvudet. Oavsett är detta ett ytterplagg som är lika rätt för en praktiskt citylook med jeans som till friluftsbyxan. En funktionell och förebyggande allvädersjacka med skal är ett måste för dig som vill hålla dig varm och torr när vädret visar sig från sina sämre sidor.