Sommarrea

Spara upp till 70%

Herrskor på rea

Populära filter
12 415 artiklar

Många valmöjligheter med herrskor på rea

Känslan av ett par riktigt bekväma skor är svårslagen, och med lite tur kan du ha dem i flera år. Allra bäst blir det om du förenar snygg design med behaglig komfort. I utbudet av fina herrskor på rea finns skor i klassiskt utförande och modeller som låter dig uttrycka din personliga stil.

Skaffa skor att ta på snabbt när du vill ut på en skön motionsrunda eller ett par snörskor som passar till både kostymbyxor och jeans. Det finns prisvärda skor för dig med en lägre budget och även modeller från de allra största och mest exklusiva märkena. Tygskor är det rätta valet för dig med en vegansk livsstil, och ett par läderskor kan hålla i många år, vilket också bidrar till hållbarhet.

Du har chansen att både satsa på skomodeller som följer trenderna eller tidlösa modeller. Vad sägs till exempel om ett par lättviktiga flip flops eller en stabil vandringskänga? Här finns allt och lite till.

Helgpromenader eller kontorshäng - skor för alla tillfällen

När höst- och vintersäsongen väntar runt knuten är det skönt att göra skogarderoben redo för slask och regn. En modell som varit populär länge tack vare sin eleganta framtoning är ankelbootsen med elastisk läst, så du kan ta dem av och på enkelt utan att slösa tid på att knyta skosnörena. Eftersom det finns en rem på bakkappan kan du ta tag i den för att dra av skon enklare. Tänk på att mockamodellerna helst ska impregneras för att skon ska hålla längre.

Den rejäla sulan med en diskret klack ger ett lätt steg och därför är skon också perfekt på promenader. Kombinera med ett par blåjeans och en skjorta för en elegant stil. Vanliga färger är konjaksbrunt eller grått, som är både lättmatchade och klassiska. Ett par fina snörskor med traktorsula ser både tidlöst och unikt ut, och det smidiga lädret ger en exklusiv känsla.

Om du föredrar sportigare skor finns det gott om sneakers i sortimentet som passar för aktiva och lediga dagar. Allra mest stilren är den vita och fräscha sneakern, men du kan också välja varianter i andra färger. Du kommer inte bli besviken när du är ute efter herrskor på rea.

Herrskor på rea är lösningen inför sommarens aktiviteter

På sommaren vill vi klä oss luftigare och enklare, och vad passar bättre än den trendiga remsandalen. En sandal går snabbt att ta på sig och är perfekt när du bara vill gå snabbt utanför dörren för att handla morgonkaffet eller hämta tidningen. Sandalen är dessutom ergonomisk för foten med ordentligt med stöd för hålfoten och justerbara remmar. En mjuk och sviktande sula dämpar stötar. Inuti sandalen finns ett mjukt filtmaterial som är skonsam mot fotsulorna.

Klassiska clogs i konstmaterial har också seglat upp som ett favoritval för de som önskar komfort och enkelhet. De skyddar mot väta och sitter ordentligt på plats tack vare remmen som går runt hälen. Passa på att skaffa flera i olika färger eller mönster, du kan vara säker på att hitta en uppsjö av roliga stilar när du letar efter herrskor på rea.