Katalog

Populära filter
208 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Belstaff tar ikoniskt brittiskt mode till nya höjder

Den klassiskt propra, brittiska stilen som är som gjord för en promenad på godsets ägor har inspirerat många världen över att klä sig stiligt och bekvämt. Redan i början av förra seklet såddes ett frö till Belstaffs kläder.

Det var framförallt det oförutsägbara brittiska klimatet som skapade ett behov av vattentäta textilier. Numera används plaggen av olika kändisar och biker-jackan är ett hett val för många.

Belstaff ser till att rusta dig mot vinterns snåla vindar och tuffa klimat med ytterkläder av hög kvalitet. De erbjuder också stövlar och sneakers som passar lika bra på stadens gator som på skogsstigen. Om du hellre vill satsa på en komplett look hittar du även Belstaffs skjortor, tröjor och t-shirts på Zalando.

Varma överdelar från Belstaff är basplaggen du behöver

Vintertid är det skönt med en värmande ulltröja och Belstaff har tagit fasta på stilrent mode med utstickande detaljer. Det gör plaggen till ett bra val när du vill få en karaktärsfull men avslappnad stil. Tröjorna består till 100% av ull och kommer därför hålla i flera år.

Om du bara vill ta det lugnt hemma hittar du sköna plagg som luvtröjor, joggingbyxor och lediga t-shirts i de senaste trendfärgerna. Flera av t-shirtarna har Belstaffs klassiska logotyp på bröstet.

Vad är mer brittiskt än den eleganta manchesterskjortan? Skjortan passar alla och kan bäras till jeans, både knäppt och uppknäppt beroende på vilken stil du vill ha.

Jackor från Belstaff för alla tillfällen och väderlekar

Ytterplaggen från Belstaff fulländar din garderob och är perfekta för kalla dagar. Till vardags kan det vara skönt med en lättviktig och snygg dunjacka och när du vill ha lite mer attityd är en kort skinnjacka det bästa valet.

Belstaffs fina allvädersjackor i dammodell markerar midjan med ett skärp och kompletterar din andra kläder väl. Välj bland olika mörka nyanser som går att matcha till hela din garderob.