Rockar

Trenchcoats

Modevärldens antagligen mest ikoniska ytterplagg. Det här är en klassiker med ständig aktualitet i färger som beige och svart. En trenchcoat är både dressad och kultiverad och passar därför både över kostymen som säsongens denim.
Storlek
Varumärke
Pris
Färg
Längd
Ärm

61 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Trenchcoats är antagligen modevärldens bästa plagg. Med en ständig aktualitet bär vi den genom säsonger. Många är modehusen som har skapat ideala modeller och otaliga märken har gjort sina tolkningar av denna favorit. Därför anser vi på Zalando att en trenchcoat är en must have i varje garderob. Med en omfattande historia har detta ytterplagg fått en ikonisk status i modevärlden. Tack vare sitt vattentäta bomullstyg med hög andningsförmåga blev trenchen genast populär bland de som sökte ett mer dressat alternativ till regnjackan. Med en touch av armyinspirerat skrädderi och förstklassiga linjer är den idag synonym med en välklädd och stiltrogen look. Vi på Zalando för tankarna till gatubilder från världsstäder som London och Paris. Trenchcoaten har en given plats i det tidsenliga klädförrådet.

En modern klassiker

Eftersom trenchcoats åt tåliga mot föränderliga trender och passande i alla lägen är detta vår absoluta go to-jacka. Du kan bära upp looken med trench på flera sätt. Vi på Zalando tipsar dig om några inspirerande stilar. Välj till exempel att kombinera den klassiskt. Bär den tillsamman med ett par raka kostymbyxor eller chinos ihop med snörskor och skjorta. Du väljer själv om den bärs öppen eller stängd. För ett mer samtida stuk tycker vi att den är självklar att bära i såväl solsken som mer opålitligt väder. Detta mångsidiga ytterplagg funkar lika bra till säsongens denim och en t-shirt med sneakers. Den mest klassiska färgen må vara khakibeige, men även roströda och marinblå alternativ är lättburna. För ett hårdare intryck satsar du förstås på svart. Det finns ingen skriven regel för hur du ska bära trenchcoats, men ett faktum är det finns få plagg som slår detta val. Variera den typiska looken med trench genom att testa att bära kragen uppfälld. Eller kombinera med en accentuerande halsduk och portfölj.

Ta en titt på: