Petite jeans till dam

Populära filter
112 artiklar

Snygga petite jeans för damer

Jeans är ett av de mest grundläggande basplaggen i garderoben och på Zalando hittar du ett stort sortiment av olika modeller och tvättar. Här hittar du även stor variation av storlekar på jeans och i kollektionen av petite jeans för damer hittar du mindre storlekar som är särskilt anpassade efter mindre proportioner. Detta gör att du får bra passform på byxorna och kan hitta rätt längd, inte bara en mindre storlek.

När det kommer till jeans är passformen A och O både för komfort och stil. Detta gäller naturligtvis särskilt när det kommer till jeans med smal passform, men även när det gäller vidare modeller. Du vill se till att midjan och linningen sitter bra för att få snyggt fall även på vidare modeller.

Välj bland ett stort sortiment av jeansmodeller här på Zalando. Vare sig du söker snyggare jeans att matcha med kavajen eller ett par vardagliga jeans för en ledig look hittar du dessa bland våra petite jeans för damer.

Snygga damjeans i olika tvättar

Bland kollektionen av damjeans hittar du en mängd olika tvättar såväl som olika snitt och passform, och här finns snygga petite jeans för damer i både lediga och uppklädda stilar. Jeans är ett av de mest varierade och användbara plaggen du kan ha i garderoben.

Välj ett par smala svarta jeans med hög skärning i midjan för att matcha med en snygg skinnjacka och festtopp för en chic look för utekvällen. Välj ett par högklackade skor om du vill ha en mer uppklädd look och du är redo för klubben eller baren utan att det ser ut som du ansträngt dig allt för mycket.

För en ledig vardagsstil kan du välja ett par jeans i rak modell och vika upp byxbenen för att visa upp ett par fräscha vita sneakers. Du kan även matcha en croppad topp till ett par träningsskor med tjock sula för en trendig stil med attityd. Till kontoret kan du välja ett par mörkblå jeans i trendigt vid passform och matcha med en snygg vit skjorta.

Hållbara material på jeans

När du shoppar på Zalando är det enkelt att handla miljömedvetet. Du kan filtrera din sökning av jeans efter produkter som har fått vår hållbarhetsmärkning, som uppnår våra kriterier när det kommer till hållbarhet. För varje jeansmodell med denna märkning kan du läsa om på vilket sätt produkterna bidrar till ett bättre klimat.

Bland annat hittar du jeans gjorda i ekologiska bomullmaterial som odlats utan bekämpningsmedel. Du hittar även damjeans som är skapade med energisparande tillverkningsprocesser.