Jeansskjortor

Populära filter
324 artiklar

Jeansskjortor för dam – en tidlös klassiker

Jeansskjortan är en tidlös klassiker som har hängt med i modevärlden i årtionden. Den är lika populär idag som den var på 1950-talet, då den först blev en modeikon. Här på Zalando kan du hitta jeansskjortor för dam i olika stilar, färger och passformer. Shoppa din nya favoritskjorta idag.

Hitta nya stilar genom att matcha en trendig skjorta med olika plagg

När du valt en trendig skjorta du trivs i kan den bli en del av flera olika outfits genom att kombinera dem med andra plagg från Zalando eller som du redan har hemma i garderoben. Det lättaste sättet att matcha jeansjackor för en ledig stil är att ta på sig ett par jeansbyxor och en stilren eller mönstrad T-shirt eller blus under. Se till att jackan och jeansen är antingen i precis samma nyans så att de bildar en helhet eller att det finns tillräckligt med kontrast mellan dina jeans och din skjorta så att det blir en distinkt skillnad.

En jeansskjorta kan också matchas med en kjol, särskilt en plisserad kjol eller en maxikjol. Detta ger en mer feminin look som passar bra både när du vill ha en casual look och till halvformella tillfällen. Välj gärna ett par pumps eller lågskor till och toppa med ett diskret smycke och en handväska.

Till en sval sommarkväll på stranden eller stan är detta plagg perfekt. Kombinera en trendig skjorta med ett par shorts i en färg som matchar skjortan och ett par stilrena sandaler.

Hitta enkelt rätt jeansskjortor för dam

Du kan hitta jeansskjortor för dam som passar just din kroppsform och stil genom att använda dig av våra rullgardinsmenyer längst upp på sidan. Hitta passformen du är ute efter genom att klicka på Passform och välja det du är ute efter, till exempel Slim eller Relaxed Fit. En lösare modell ger en mer avslappnad look, medan en åtsittande passform kan vara mer formell och elegant.

Längden på skjortan kan också vara avgörande för vilken stil den ger din outfit. Klicka på Längd och välj allt från Extra kort till Extra lång. För mer exakta storleksanvisningar, klicka på Storlek m.m. inne på produktsidan. Där hittar du även vår storlekstabell som kan hjälpa dig att få hem din skjorta i rätt storlek.

Vi på Zalando brinner för hållbarhet. Om du också gör det, klicka på Hållbarhet och välj att endast få fram produkter tillverkade på det sätt du önskar, som med Organiska eller Återvunna material.