Vinterstövlar för dam

Populära filter
1 109 artiklar

Upptäck snygga och bekväma vinterstövlar för dam på Zalando

Om man inte ska frysa eller ha besvär med obekväma fötter under den svenska vintern spelar det förvånansvärt stor roll vad man har på fötterna. Även om de är en ganska liten del av kroppen så påverkas välmåendet väldigt mycket om fötterna blir trötta, kalla eller blöta.

Tur då att vi på Zalando har samlat ihop vinterstövlar för dam från massor av varumärken här. Rätt storlek och passform för dina fötter kan avgöra om vintern blir behaglig eller inte. Är de snygga och matchar din outfit skadar det ju inte direkt heller. Hitta stilen som passar dig i vårt stora sortiment. Skor kan man ju aldrig få för många av, så passa på att shoppa så du har det behöver för alla tillfällen.

När de uppfanns var stövlar något som var en praktisk lösning, en rejäl sorts skor som man har när man jobbar på fälten eller utför andra sysslor utomhus. Det var först på 1960-talet som stöveln började användas som ett inslag i modet, där alla kan använda dem av praktiska anledningar eller bara för att de är snygga, och de kommer i många olika storlekar och former. Idag är de ett självklart inslag i det moderna livet, för både kvinnor och män.

Vinterstövlar för alla tillfällen

Bland våra vinterstövlar för dam hittar du många olika varianter att värma fötterna med samtidigt som du håller stilen. Ett par fodrade stövlar är bra för långa utomhusvistelser och är dessutom väldigt sköna och mysiga att ha på sig.

Väljer du ett par stövletter får du en liten höjdboost tack vare klacken, det är ett snyggt val för många stilar. Svart är en vanlig färg bland stövletter, men de kommer även i andra färger om du vill ha lite piggare klickar i din outfit.

Ett par långa stövlar med foder ger det bästa skyddet mot kylan om du bär kjol, och kombinerat med rätt plagg ger de ett professionellt intryck. Vissa har skaft som kan vikas ner för att anpassa höjden på stövlarna.

Kombinera med rätt tillbehör för en komplett outfit

Att skorna passar storleksmässigt och ser bra ut på dig är naturligtvis viktigt, men tänk också på att de ska passa med dina övriga kläder när du väljer dina nya favoritskor. Svarta vinterstövlar är lätt att matcha med andra plagg, men testa gärna att leka med form och färg. En vit jacka till dina svarta skor kan till exempel ge en snygg kontrast, och detsamma gäller för motsatsen.