Sandaler & sandaletter till dam

Populära filter
1 526 artiklar

Skandinaviska favoriter

Ge din garderob ett lyft med trendiga sandaler för damer

Det räcker sällan att bara ha ett par sandaler där hemma i skostället. Det finns ju så många olika tillfällen när de kan bäras. Hos oss på Zalando finner du både sandaler och sandaletter med klack som passar för fest, sandaler som är sköna att gå långt i och tofflor att ha till stranden eller när du bara ska springa ut och hämta posten.

När du väljer sandaler är det smart att utgå från vilka kläder du kommer att kombinera dem med. Tänk också på om du främst kommer att bära smycken i silver eller guld, för då kan du matcha dina smycken med sandalernas spännen.

Om du vill kan du använda våra praktiska filter för att hitta rätt bland alla våra sandaler för damer. Där kan du ställa in exempelvis önskad klackhöjd och färg.

Förläng din personliga stil med ett par sandaletter

Skillnaden på sandaler och sandaletter är att sandaletterna har klack. Det kan både vara en stor kilklack, eller en liten tunnare klack beroende på vad du föredrar.

Att välja ett par sandaletter i stället för sandaler är ett enkelt sätt att få din outfit att kännas mer festlig. Om du inte gillar att gå i klackar, eller vill kunna dansa bekvämt hela kvällen, har vi också sandaler med fina detaljer.

Ett tillfälle som sandaletter passar bra till är sommarens alla bröllop. Oavsett om du själv står brud eller bara är gäst har vi skor som passar bra till festklänningar. Sätt pricken över i:et med tånaglar målade i valfri färg.

Så väljer du sandaler för kvinnor med rätt passform

Allas fötter är unika, och det som funkar för en person kanske inte känns rätt för någon annan. Därför är det alltid bra att jämföra olika modeller. Kanske vill du ha en sandal som är extra bred, eller så gillar du att ha ett band runt fotleden som håller sandalen på plats.

En annan sak att fundera över är om du vill ha sandaler i flip flop-modell med band mellan tårna. Tänk på att du kan behöva vänja dig vid att använda dem då huden inte är van i början, vilket kan upplevas som obekvämt eller rentav skava lite. Använd därför dina nya flip flops kortare stunder i början.

Tänk på att du alltid kan skicka tillbaka sandalerna om de inte passar. Du kan alltså beställa hem flera storlekar och prova tills du hittat rätt par för dig.