Ulltofflor

Populära filter
21 artiklar

Ulltofflor för dam som passar året om

Ulltofflor passar under hela året eftersom ull är temperaturreglerande, och dessutom finns det olika modeller som passar vid flertal tillfällen. Dessa modeller kan vara i form av slip-in, eller så kan de också vara heltäckande och ha ett högre skaft.

Det finns modeller som har lurvig och fluffig pälskant som kan värma frusna fötter i vintermörkret. Under material & skötsel hittar du information om fodertjocklek, där det står exempelvis att det är varmt foder.

Ulltofflor som passar att bäras under sommarhalvåret finns också i sortimentet. Här finns modeller i tunnare utförande och som lämnar större delar av foten bar, och det finns även tofflor som är öppna över tårna.

Ulltofflor i flertal modellvarianter

Föredrar du att sätta fötterna i heltäckande fluffiga tofflor som värmer på smalbenen? Eller önskar du hellre innetofflor som lämnar halva foten bar och sitter lite mer tight runt foten? Oavsett vilket så finns det modeller att välja mellan som uppfyller dina önskemål.

En del modeller har ett välkänt märke som är fäst på tofflorna i form av en logga, och detta bidrar till en designhelhet. Andra inneskomodeller har mönstrade kanter på yttersulan, vilket också ger tofflorna en utmärkande detalj. Modeller som har en form av slits finns också i Zalandos pärlband av ulltofflor. Det här ger både designen ett nytt uttryck och fungerar som en funktion där exempelvis vrister får det mer luftigt.

I utbudet finns det också varianter som har framhävda sömmar, och detta blir också till en detalj som lyfter ulltofflans design. Det finns även modeller som har olika material som exempelvis ull och textil och kombinationen skapar flertal varianter som ger intryck av både moderiktigt och bekvämlighet.

Kollektion av tofflor i både mönstrat och enfärgat

Leopardmönster, blommigt och randigt är några av de mönster som finns att välja på i Zalandos utbud av ulltofflor. Här hittar du även enfärgade som lila, ljusblått och beige. Det finns också modeller i innetofflors traditionella färgskala som chestnut, asphalt och stone.

I sortimentet finns och modeller som har mollerat mönster. Det här innebär att materialet är flammigt eller spräckligt och det upplevs som att färgtonen har olika nyanser.

Oavsett om du föredrar enfärgade eller mönstrade ulltofflor finns det ett antal olika modeller att välja mellan på Zalando. Här har du valmöjligheter att hitta komfortabla och trendiga ulltofflor både till dig själv, eller att ge bort som en fin present till någon som ligger dig varmt om hjärtat.