Katalog

Populära filter
67 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Upptäck exklusiva damskor från ALOHAS

Med ett par trendiga ALOHAS damskor på fötterna är du genast redo att ta dig an världen. Märket startades under 2015 i Spanien och satsade först och främst på att ta fram klassiska och bekväma espadrillos att använda under somriga dagar. Under åren som gått har företaget dock valt att bredda sitt sortiment och numera hittar du även vinter- och höstskor i kollektionerna. Välj och vraka bland snygga och bekväma skor som passar att ha på sig under alla årstider.

Märket tillverkar moderna och eleganta skor med djärva detaljer. Kollektionen inkluderar bland annat stilrena, enfärgade stövletter, sköna sandaler i skinn och moderna platåstövlar med snörning. Det gör att du alltid kan hitta stilrena skor som alltid kan användas, oavsett om du söker ett par skor att använda till kontoret, under festliga tillfällen eller i hemmet.

ALOHAS skor sticker ut från mängden

På Zalandos hemsida hittar du ett brett utbud av ALOHAS skor i många läckra färger och nyanser. Om du uppskattar klassiskt, minimalistiskt mode föredrar du kanske någon av märkets eleganta sandaler i beige eller svart. Om du gillar att sticka ut från mängden vill du kanske i stället bära någon av märkets trendiga platåsandaletter med en klackhöjd på över tio centimeter.

I sortimentet finns även snygga slip in-skor i färger som grönt, svart och grått. Välj gärna en variant med läckra detaljer som guldfärgade dekorativa kedjor och stilrena spännen.

ALOHAS har satsat hårt på att ta fram sköna skor med fantastisk passform. Kanske vill du ha ett par skor med öppen tå? Eller varför inte köpa ett par riktigt bekväma ballerinaskor som kan bäras till nästan vilken outfit som helst.

Starkt fokus på hållbarhet och miljö

ALOHAS brinner för hållbarhet och miljö. Därför har märket valt att ta fram ett stort utbud av skor som är tillverkade i miljövänliga material. I kollektionerna hittar du bland annat skor tillverkade av certifierat läder. Om du inte vill använda äkta läder bör du i stället ta en titt på märkets veganska skor som är tillverkade i syntetiskt material.

Skorna tillverkas i Spanien av skickliga hantverkare. En stor del av materialet som används i produkterna är dessutom helt återvinningsbar och är därför snälla mot miljön.

För att undvika överskottslager som ofta förbrukar våra miljöresurser har företaget valt att ge potentiella kunder möjlighet att förbeställa vissa skor innan de produceras. Därmed ser ALOHAS till att minimera onödigt avfall som sliter på naturen.