Boots

Populära filter
2 922 artiklar

Ge din outfit en kick med ett par nya boots

När det är kallt ute och regnar eller snöar finns det bara ett sätt att gå – med ett par boots som räddar både dagen och outfiten. Hos oss hittar du stövlar och kängor från märkena du alltid har älskat, och några nya du fortfarande inte har upptäckt.

När du väljer boots är det smart att titta på vilka ytterkläder och väskor du brukar använda. De kan nämligen ge dig ledtrådar till vilka som blir det bästa paret för din garderob.

Om du till exempel använder en brun väska blir ett par skor i samma nyans det som knyter samman din look. Titta gärna också på färg, metallspännen och dragkedjor har så att du kan matcha även de minsta detaljerna.

Så väljer du kängor i rätt material

Det mest klassiska materialet på kängor är läder. Det är ett material som formar sig efter din fot, och som håller i många år om du tar hand om det. Oftast blir sulan utsliten långt före själva skon, vilket gör att du kan reparera den vid behov.

För dig som hellre väljer ett syntetiskt alternativ har vi kängor och stövlar i syntetläder som garanterat kan lura även det bästa ögat. En av fördelarna med syntetläder är att det är billigare. Det finns också stövletter och kängor med partier i tyg, vilket passar om du lätt blir varm om fötterna.

Fundera på vilken modell av stövel du behöver

Det är bra att ha flera olika boots att växla mellan. Till exempel kanske du behöver ett par varma kängor med grova sulor när det snöar och är halt ute, medan du kan använda ett par nätta stövletter med klackar när du går på fest.

Eftersom vi erbjuder fria returer kan du enkelt beställa hem flera olika modeller och storlekar och prova vilka som passar dig. Passa på att prova dem med dina ytterkläder för att se helheten.