Skor

Populära filter
276 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Jordan skor är mode för dig som gillar utmaningar

Amerikanska Nike erbjuder sportmode för den aktive som samtidigt gillar att sticka ut i mängden. Nikes anser att det bor en atlet inom oss alla. Och rätt skor kan verkligen hjälpa dig att utvecklas.

Jordan skor är en omtyckt kollektion som ger lite extra stuns i steget. Med sina nya kollektioner vill företaget slå ett extra slag för hållbarhet och de använder en betydande del återvunnet material. Genom att kombinera den senaste tekniken med modern design erbjuder Nike något för alla.

Få en unik stil med Jordan skor

Jordan skor finns i en mängd olika stilar som passar för alla tillfällen, oavsett om det är fest eller vardag. Passa på att köpa skor i vitt eller svart skinn, med högt eller lågt skaft.

Om du är ute efter en mer utmärkande stil kan du till exempel välja skor med detaljer i guld, rött, randigt eller med brokiga mönster. Även sulorna har olika utformning och ger varje sko ett karaktärsfullt utseende.

På de flesta skorna syns den klassiska Swoosh-loggan men det finns även skor med ett mer uppdaterat utseende som följer säsongens trender.

Jordan skor har bekväm passform och ger foten stöd

Förutom att skorna har en häftig design består de också av noggrant utvalda material. Sulan är utformad så att det ryms luft inuti den, vilket gör att foten får ett mjukt stöd trots hårt underlag.

Många yttersulor är något tjockare för en sko med rätt attityd. Materialet framme vid tån är perforerat så att dina fötter får en chans att andas.

Även innersulan har extra vaddering vilket skapar hög komfort för foten. Skorna är enkla att snöra och ger vristen stöd. Tack vare att Jordan skor är lättviktiga kan du ta dig fram snabbt och smidigt. Kanske utmanar du någon i basket och går hem med vinsten?