Populära filter
398 artiklar

Ta dig framåt i ett par Salomon-skor

I Salomons sortiment hittar du skor för alla typer av utomhusaktiviteter. Det här varumärket har tillverkat sportutrustning sedan 1940-talet och har koll på vad du behöver för att utvecklas i din träning. Här hittar du löparskor som ger dig stödet du behöver för att orka längre, och här finns vandringsskor som håller för långa turer i tuffa förhållanden. Här finns även snygga sneakers som fyller alla vardagsbehov.

Med skor från Salomon kan du hålla igång året runt. Märket erbjuder varma vandringsskor som går utmärkt att pulsa med i snö utan att någon kyla eller väta når dina fötter. Till sommarens hetaste hikingrundor finns olika typer av vandringssandaler med bekvämt underlag som låter fötterna andas under turen. Oavsett väderlek har Salomon skorna som gör träningen behaglig att genomföra.

Salomons hållbara skor

Salomons utbud av skor innehåller produkter som tagits fram på ett hållbart sätt. Varumärket använder sig till exempel av läder som är etiskt framtaget enligt märkningen Leather Working Group. Lädret som används i dessa produkter kommer från en transparent kedja av producenter som regelbundet kontrolleras av Leather Working Group för bland annat vatten- och energianvändning, utsläpp och hantering av kemikalier. Produkter som bär den här märkningen bidrar även till arbetet mot skogsavverkning.

Produkter märkta med Leather Working Groups sigill sparar på vatten i sin tillverkningsprocess. Genom att välja ett par skor från Salomon som bär den här märkningen hjälper du till att reducera mängden vatten som går åt till grödor som odlas till modeindustrin. Du motverkar också att vattenvägar förorenas under framställningen, vilket är bra för oss människor och vår omvärld.

Hitta din ultimata sportsko

I vårt sortiment av skor från Salomon finns något för alla. Om du letar efter ett par skor att använda till löpning eller vandring kan det vara bra att först ta reda på vilken typ av sko som passar dig. Bland Salomons löparskor finns till exempel par med tjockare och tunnare sulor, med eller utan förstärkt häl eller tåspets och med eller utan anti-halkfunktion.

Du som springer i naturen bör i första hand välja ett par som är avsedda för just terränglöpning. Om du i stället springer på asfalt kan du välja ett par av märkets neutrala löparskor. Salomon erbjuder även bredd vad gäller utseende. Märket blandar säsongens trender med odödliga klassiker. I ett par Salomon är du garanterad både stil och funktion, och framför allt ett härligt träningspass.