Sneakers till barn

Populära filter
4 734 artiklar

Ålder är bara en siffra och det är aldrig för tidigt att skaffa ett par snygga, sköna sneakers till ditt barn. Barn har som bekant ett mer öppet sinne än vuxna, så det är ingen slump att dagens kollektioner av barnskor kännetecknas av fantasi och lekfullhet. Inspirationen kommer helt enkelt ifrån vad barnen själva gillar! Och visst blir spring, hopp och äventyr ännu roligare i ett par limegröna, höga gymnastikskor med kardborreband, eller ett par bekväma, rosa lågskor med blommönster.

Ett friare mode

När det gäller barnmode är smakkoderna inte alls lika strikta. Ett par sneakers i regnbågens alla färger passar lika bra i parken och i skolan som vid högtidliga tillfällen, om barnet själv får välja. Men barn gillar ju också att imitera vuxenvärlden och alla välkända varumärken har även skor i barnstorlekar från sina vanliga kollektioner. Varför inte köpa matchande skor till hela familjen? Bland sneakers hittar du alltifrån klassiska basketkängor till preppy vardagsskor för minstingar.

Tänkt praktiskt

En bra sak med att välja en mer tidlös design är att skorna kan gå i arv till nästa syskon i skaran när ditt barn växer ur dem. Samtidigt är det alltid kul med nya, fräcka modeller som matchar barnets naturliga kreativitet! Har du en väldigt aktiv son eller dotter kan det vara värt att satsa på en skomodell som klarar hårda påfrestningar och inte läcker in så mycket vatten. Men för heta sommardagar är det förmodligen skönare med ett par enkla tygskor. Ge ditt barn en stilsäker start i livet med ett par härliga sneakers som passar till nästan allt!

Missa inte: