Katalog

Populära filter
162 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Viking är den norska skotillverkaren som sätter naturen i fokus. Har du på dig ett par Vikingskor kommer fötterna definitivt att hålla sig varma hela vandringen på stan eller i skogen, vinter som sommar. Ordet viking associeras med styrka, mod, hårdhet och handlingskraft. Från början var en viking en person som kom från bukten Viken i Oslområdet. Ända sedan 1920 har företaget Viking framgångsrikt utmanat naturens krafter då Peter Mathias Røwde startade en gummifabrik i norska Askim. Gummit visade sig motståndskraftigt mot det hårda och fuktiga norska klimatet. Viking tillverkar sina gummistövlar än idag, jämte kängor och sandaler av andra slitstarka material, däribland Gore Tex som andas och stänger ute väta på samma gång. Alla som någon gång gått en lite längre promenad eller varit ute på vandring vet hur illa det känns när skorna inte riktigt stämmer. Viking är nyckeln till den perfekta vandringen, utan skavsår och förfrusna tår!

Viking - torrskodd och varm på norskt vis!

Är du på jakt efter funktionella och slitstarka outdoorskor har du hittat helt rätt. Zalandos webshop är en stolt återförsäljare av de norska kvalitetsskorna. Märket erbjuder olika typer av vandringsskor, gummistövlar i spännande modeller, vattensportskor med mera. Ska du ut och vandra? Missa i så fall inte att titta på Zalandos sortiment av vandringsryggsäckar, sovsäckar och övriga outdoorprodukter. Zalando har Vikingskor för barn såväl som dam och herr. Du kan till exempel hitta ett par färgsprakande gummistövlar med kul snörning som förklarar krig mot det dåliga vädret! Eller varför inte ett par sandaler som är snälla mot fötterna under sommarens turistande? Välkommen att handla Vikings produkter på Zalando.se!

Annat av intresse:

Outdoorkläder

Långkalsonger Byxor

Långärmad undertröja

Sportstrumpor

Mössor

Trotsa vädret med skor och stövlar från Viking

Viking är märket som är specialdesignat för oss i Skandinavien som året runt behöver trotsa vädrets makter. De norska skorna och stövlarna är alla framtagna för att hålla dina fötter torra och bekväma, oavsett väderlek. Hos oss på Zalando kan du köpa skor från Viking till hela familjen och för alla årstider.

Märket är allra mest känd för sina gummistövlar som är enkla, rejäla och funktionella. De passar lika bra när det är dags att ta med familjen ut i skogen som när du behöver gå ut med hunden i regnet. Det finns också trendiga modeller som är särskilt designade för att passa i stan. Välj själv om du föredrar höga stövlar som går upp en bit på benet eller om du hellre kör på ett par låga.

En stor fördel med Vikings gummistövlar är att de har räfflade sulor som ger dig bra grepp, även när det är halt ute. Det är särskilt praktiskt för barn som vill springa och leka ute när det är blött. Det finns också praktiska, vinterfodrade gummistövlar som kan användas när det är kallt ute.

Upplev naturen i skor från Viking

Om du är kall och blöt om fötterna är det svårt att njuta av naturen omkring dig. Satsa på ett par kängor eller hikingskor från Viking som är fuktresistenta och bekväma så du kan fokusera på vandringen eller skogspromenaden och inte på hur fötterna känns.

Vandringsskorna har ofta Gore-Tex®, som håller stora vattendroppar ute samtidigt som det släpper igenom fukt från dina fötter så du inte blir svettig. Det går bra att använda en impregneringssprej på Gore-Tex-skor om du märker att vatten inte längre pärlar sig på ytan, men undvik produkter med fett eller vax.

Håll små fötter bekväma och svala i sandaler från Viking

Ett par bekväma sandaler gör sommaren mer njutbar för små barn. Vikings sandaler är tillverkade av slitstarka material som gör dem perfekta att gå långt i och som tål många timmar på lekplatsen. Dessutom knäpps dem med kardborreband som barnet lätt kan använda själv när hen får lust att ge sig ut på nästa äventyr.

Det finns både sandaler med öppen och stängd tå. En öppen tå har fördelen att det är extra luftigt och bekvämt, och passar till exempel bra när ni ska gå på stranden och vill undvika att sand fastnar inne i skon. En stängd tå däremot skyddar tårna och är bekväm när det är dags att gå längre sträckor. Dessutom skyddar den lite mer mot solens strålar.