Badskor till barn

Populära filter
18 artiklar

Skydda små fötter med badskor för barn i fina färger

När ni kommer fram till stranden och ditt barn inte kan vänta en sekund längre än nödvändigt med att springa ut och plaska i vattnet finns det en viktig detalj som ibland kanske kan glömmas, och det är att skydda fötterna. Med våra badskor för barn skyddas fotsulorna mot vassa saker som lurar i sanden på botten, dessutom slipper barnet att gå på sand som blivit varm av solen. Badskorna är både praktiska och snygga och finns i många olika utföranden så du kan hitta ett par som passar just ditt barn. Låt gärna barnet vara med och välja badtofflor själv, så är chansen större att de kommer till användning.

Flip flops eller badtofflor för små fötter

Du som har ett väldigt litet barn gör bäst i att välja ett par badtofflor som är lätta för barnet att ta på sig själv. Om barnet är lite äldre kan ett par coola flip flops passa perfekt. Tänk på att låta barnet använda flip flops, eller stringsandaler som det också kallas, lite i taget i början för att undvika skavsår mellan tårna. Våra badskor är inte bara praktiska att använda vid bad, de är också smidiga att ha när barnen ska ut i trädgården och leka och inte orkar knyta skorna.

Badskor i hållbara, funktionella material

I vårt sortiment av badskor finns bland annat modeller som är tillverkade i hållbara material. För att minska användningen av fossila ämnen kan de till exempel vara helt eller delvis tillverkade av växtbaserade material som majs eller alger. Det gör att plastanvändningen minskar, och materialen är fortfarande slitstarka och bekväma att gå i. Du behöver inte heller oroa dig för att de ska försvinna i havet eftersom de flesta badtofflor är så lätta att de flyter upp till ytan om de skulle åka av under leken i vattnet.