Skor

Populära filter
146 artiklar

Mizuno – skor med fart

Är du ute efter löparskor som får det att kännas som om du springer på moln? Eller kanske vill du ha skor som får träningen inomhus att kännas lättare än en fjäder? Se då inte längre än till det fantastiska skovarumärket Mizuno! Detta är ett varumärke som erbjuder dig skor som stöttar både dig och din ergonomi vid varje träningstillfälle.

Lätthet, stabilitet, stötdämpning, prisrimlighet och mycket mer är vad det japanska varumärket är känt för. För att inte tala om alla härliga och tilltalande färger som får dig att längta efter att snöra på dig skorna och ge dig ut på en löprunda. Dessutom spelar det inte heller någon roll om du exempelvis är plattfotad, gärna löper mer på tårna, går för mycket inåt eller utåt med mera. Oavsett vad så kommer du hitta dina nya favoritträningsskor bland sortimentet från Mizuno.

Ditt sökande efter miljövänliga träningsskor kan upphöra nu

Du behöver inte längre leta runt efter miljövänliga träningsskor som tar hand om dina fötter lika bra som miljön, för du har nämligen redan hittat dem. Mizunos skor är allt du behöver när du brinner lika starkt för träning som för miljön. Varumärket satsar på att bli helt koldioxidneutrala, vilket innebär att de ska reducera användningen av växthusgaser till noll. Detta är ett mål som de arbetar hårt mot dagligen i alla delar av företaget.

Sedan många år tillbaka har Mizuno använt sig av Pebax®Rnew®, ett biobaserat harts med låg miljöpåverkan när de har producerat vågplattorna som används i flera av skomodellerna. När skovarumärket hade sålt 10 miljoner sådana skor redovisade de att deras miljöpåverkan har reducerats genom att minska CO2-utsläppen med en total på över 4700 ton.

Utöver det jättejobb som Mizuno har utfört med minskade nivåer av CO2-utsläpp så har de även arbetat med andra initiativ. Ett av dem är användningen av PET-material (återvunnet polyetylentereftalat) när skodelar som skosnören och kragen tillverkas.

Träningsskorna som lockar till ett mer aktivt liv

Mizuno skapar högkvalitativ sportutrustning som lockar allt fler till en lika aktiv som hälsosam livsstil. Med varumärkets snygga, färgglada och bekväma träningsskor kommer du längta efter varje träningspass.

Med Mizunos skor är det enklare än någonsin att upptäcka vad du har för behov när det kommer till träningsskor. Varumärket har många modeller som är noggrant framtagna och som du snabbt och smidigt kan beställa på Zalando. Att ta sig ut på en löprunda har aldrig varit enklare!