Skor

Populära filter
78 artiklar

Skorna från Lowa är någonting för dig som njuter av en aktiv livsstil och som trivs allra bäst med att vara ute och möta naturens element. Men erbjuder ett brett sortiment av produkter både för stora och för små, däribland hikingskor, vinterkängor, sneakers och stövlar. Med sin fantatiska funktionalitet och sina snygga, trendiga designer har skorna från Lowa blivit standard för många friluftsfantaster.

Lowas skor är inte bara väl utformade för att stödja foten på bästa sätt, utan man integrerar även fiffiga funktionsmaterial som gör produkterna andningsaktiva, vattentäta och extra slitstarka. Visst är det härligt att utmana sina krafter under en sund fjällvanding eller långpromenad, men att utmana eller tumma på komforten - nej, den biten hoppar vi över. Lev livet ute i det fria till fullo med de snygga, smarta och sportiga skorna från Lowa.

Vandra på den säkra sidan med smarta skor från Lowa

Zalando erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för dig som helst vistas ute i den friska luften och skorna från Lowa bör du absolut ta dig en närmare titt på. Med sina praktiska funktionsmaterial och snygga designer med en läckert sportig look får Lowas skor full pott av de allra flesta friluftsfantaster.

Givetvis kan alla - inte bara hängivna vandrare - dra nytta av skorna från Lowa som finns hemma här hos Zalando. Om du går eller står mycket på jobbet är ett par ergonomiska sneakers en god idé, och med en rejäl terrängsko på foten kan du ge dig ut och ostört uträtta alla dina vardagliga ärenden oavsett vilket väder som råder. Även barn har mängder med artiklar att välja mellan, exempelvis vinterstövlar och hikingskor. Underlätta vardags- och friluftslivet med praktiska skor från Lowa.